Musorujsag
Élő Eredmények
×

Zidane csak úgy megy a PSG-hez, ha adott esetben a francia válogatott kispadjára is leülhet – sajtóhír

Zidane csak úgy megy a PSG-hez, ha adott esetben a francia válogatott kispadjára is leülhet – sajtóhír

m4sport.hu
A Mundo Deportivo információi szerint Zinédine Zidane egy különleges feltételhez köti, hogy elvállalja a Paris Saint-Germain vezetőedzői posztját. Ha úgy adódik, párhuzamosan francia szövetségi kapitányként is szeretne dolgozni.

A párizsi klub továbbra is elszántan dolgozik azon, hogy a Real Madriddal zsinórban háromszor Bajnokok Ligáját nyerő szakember üljön le a csapat kispadjára.

A felek már túlvannak egy megbeszélésen, ahol állítólag megegyeztek a fizetésben: nettó 25 millió eurót keresne évente – amivel a világ legjobban kereső edzője lenne -, csakhogy a franciának van még egy fontos feltétele.

Zidane eddig sem csinált titkot abból, hogy a francia szövetségi kapitányi poszt az álommunkája, és nem szeretne úgy elköteleződni sehova, hogy csorba essen az esélyein a gall kispadra.

A Mundo Deportivo azt írja, csak úgy hajlandó aláírni a PSG-hez, ha a szerződésbe belekerül, amennyiben a francia válogatott hívja, akkor a párizsi munkája mellett elvállalhatja a posztot.

Didier Deschamps állása jelenleg biztosnak tűnik, ám a szokatlan kérés így sem igazán tetszik Nasszer al-Kelaifi klubelnöknek és a tulajdonosoknak, akik hétfőn Katarban akarják jobb belátásra bírni Zidane-t.

Borítókép: EPA/CHRISTIAN BRUNA

További tartalmak