Musorujsag
Élő Eredmények

A PSG-nél térhet vissza Joachim Löw – sajtóhír

A PSG-nél térhet vissza Joachim Löw – sajtóhír

m4sport.hu
Német sajtóértesülés szerint a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatánál térhet vissza a kispadra Joachim Löw, a német válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

A Bild úgy tudja, hogy a párizsiak fontolgatják a 62 éves tréner szerződtetését, aki a tavalyi Európa-bajnokság után távozott a Nationalelftől, azóta pedig nincs csapata. Löw május végén azt nyilatkozta, hogy lenne kedve a klubfutballban visszatérni, a szándék már megvan benne erre. Azt is elárulta, hogy néhány helyről megkeresték már és néhány ajánlatot is kapott.

Joachim Löw 2006-tól 2021-ig irányította a német válogatottat, amellyel 2014-ben világbajnok lett.

Löwöt áprilisban a Szalai Attilát is foglalkoztató Fenerbahcéval hozta hírbe a török sajtó. Az isztambuli klub elnöke, Ali Koc már korábban megerősítette, hogy tárgyal a német válogatott volt szövetségi kapitányával.

Borítókép: Joachim Löw a trófeával a Freiburg–Leipzig kupadöntő előtt (Fotó: EPA/Alex Grimm/Pool)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Löw jó barátja Csercseszov, aki Dzsudzsák szerint az év edzője volt – érdekességek az FTC új vezetőedzőjéről
Sztaniszlav Csercseszov az orosz labdarúgó válogatott kispadja után ül le a magyar rekordbajnok Ferencváros vezetőedzői székébe. Mivel a magyar élvonalban beköszöntött a téli szünet, bemutatkozó mérkőzésére még heteket kell várni, de addig is összegyűjtöttünk néhány érdekességet az egykori kapusról, aki három válogatott kapuját is védte. Játszott Tirolban Joachim Löw kezei alatt, akitől sokat tanult az edzői szakma rejtelmeiről.
Magyar futball