Musorujsag
Élő Eredmények
×

A Szpartak Moszkva gúnyt űzött a Bayern átigazolási tervéből

A Szpartak Moszkva gúnyt űzött a Bayern átigazolási tervéből

m4sport.hu
Az orosz együttes vicce szerint akkor járna kiemelt bónusz a játékosuknak, ha Lionel Messi a Real Madridba igazol

A Bayern München labdarúgócsapata nagyon szeretné megszerezni Sadio Manét, a Liverpool szenegáli támadóját. A játékos is hajlana a váltásra, már el is köszönt az angol csapattól, de a két klub egyelőre nem tud egymással megegyezni a kivásárlási árban.

A bajorok első ajánlata 25 millió euróról és 5,5 milliós bónuszról szólt, ezt az angol klub azonnal elutasította. Az újabb ajánlat 27,5 millió eurós vételárról és 7,5 millió eurós bónuszról szólt, ez azonban csak akkor lépne életbe, ha a Bayern három BL-t, Mané pedig három aranylabdát nyerne.

A Vörösök ezt az ajánlatot is nevetségesnek találták, de ők is tettek egy gesztust, a korábbi 50 millió eurós ár helyett, most már 45 millióval is beérnék.

A második ajánlatot látva, a Szpartak Moszkva Twitter-oldalán azonnal kigúnyolták a bajor klubot. Az oroszok kitettek egy olyan levelet, melyben a német együttes 1000 eurós ajánlatot tesz a klub játékosáért, Alekszandr Szobolevért.

Nem is az ár a legnagyobb poén benne, hanem a kiegészítő bónuszok:
– 10 millió eurós bónusz jár, ha a Bayern München megnyeri az Eurovíziót,
– 15 milliót kapnak, ha a Manchester United kupát nyer,
– 20 millió euró járna nekik, ha Lionel Messi a Real Madridba igazol.

A levél az „Üdvözlettel, Bayern München” szöveggel zárul.

Borítókép: Karl-Heinz Rummeniggeés Uli Hoeness (fotó: EPA/LUKAS BARTH)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mané a létező legfurcsább módon erősítette meg, hogy elhagyja a Liverpoolt
Sadio Mané, a Liverpool 30 éves támadója jelenleg a szenegáli válogatott összetartásán tartózkodik. Pár napja, az Afrikai Nemzetek Ligája selejtezőjében mesterhármast rúgott Beninnek a Vörösök kedvence, aki nemzeti csapata Ruanda elleni meccsére készül. A meccset felvezető sajtótájékoztatón váratlanul nyilvánult meg a szélső.
Külföldi bajnokságok