Musorujsag
Élő Eredmények
×

Pogba akkor kezdi meg a tárgyalásokat a PSG-vel, ha bejelentik Zidane érkezését – sajtóhír

m4sport.hu
Francia sajtóértesülés szerint Zinedine Zidane egyre közelebb kerül ahhoz, hogy a Paris Saint-Germain vezetőedzője legyen, miközben a Manchester Unitedtől távozó Paul Pogba csak a kinevezésre vár és megkezdi a tárgyalásokat a párizsi klubbal.

A PSG-vel kapcsolatban rendszerint jól értesült újságíró, Daniel Riolo az RMC Sport rádió podcastjében azt mondta, a párizsi klub vezetésének sikerült meggyőznie Zidane-t, aki így egy évvel azután, hogy távozott a Real Madridtól, a PSG kispadján térhet vissza. Riolo szavaival azért is érdemes foglalkozni, mert Lionel Messi érkezését és Kylian Mbappé szerződéshosszabbítását is megjósolta a hivatalos bejelentés előtt.

Zinedine Zidane (Fotó: EPA/Christian Bruna/Pool)

Az RMC Sport belső forrásai megerősítették, hogy Zidane tárgyal a PSG-vel, megállapodásról azonban egyelőre nem tudtak beszámolni.

A jelenlegi vezetőedző, Mauricio Pochettino szerződése 2023-ig szól a párizsiaknál, a francia sajtó azonban úgy tudja, hogy az argentin trénernek nincs jövője a klubnál. Lehetséges utódként Joachim Löw és is José Mourinho is szóba került a médiában.

Paul Pogba (Fotó: EPA/Peter Powell)

Mindeközben a Manchester Unitedtől távozó Paul Pogba az RMC információi szerint arra vár, hogy a PSG bejelentse Zidane érkezését, ekkor pedig megkezdi a tárgyalásokat a párizsi klubbal.

A Paris Saint-Germain pénteken bejelentette, hogy Luis Campos személyében új tanácsadó érkezett a klubhoz.

Az 57 éves portugál szakember a csapat „teljesítményével, igazolásaival és szervezési kérdéseivel” foglalkozik majd. Az RMC hangsúlyozza, hogy Campos nem sportigazgató, hanem „csak” tanácsadó lesz, ami azt jelentheti, hogy a leendő vezetőedző nagyobb felelősséget kap, ami jobban hasonlít majd az angol típusú menedzseri pozícióhoz. Luis Campos korábban a Monacóban együtt dolgozott Kylian Mbappéval.

További tartalmak