Musorujsag
Élő Eredmények
×

A PSG is bejelentkezett Robert Lewandowskiért – sajtóhír

m4sport.hu | Kerényi Ervin
A L’Équipe információi szerint a Paris Saint-Germain is szerződtetné a Bayern Münchentől távozni kívánó Robert Lewandowskit.
fotó: MTI/AP/Michael Probst

Bár a frissen kinevezett sporttanácsadó, Luis Campos úgy nyilatkozott, a jövőben inkább francia futballistákra fókuszálnának, a friss értesülés szerint a lengyel válogatott gólvágót még szívesen látnák az amúgy sem gyenge támadósor tagjai, Kylian Mbappé, Lionel Messi és Neymar mellett – a nem túl sikeres párizsi karriert futó Mauro Icardi helyett.

A PSG állítólag az elmúlt években is próbálkozott Lewandowski elcsábításával, de a Bayernnél rendre zárt ajtókon kopogtattak. A támadó utóbbi időben többször hangoztatott nyílt távozási szándéka új fejezetet nyithat a történetben.

A pletykák szerint Lewandowski azért döntött a távozás mellett szerződése lejárta előtt egy évvel, mert a Bayern a játékos háta mögött konkrét lépéseket tett a Manchester Cityhez igazoló Erling Haaland megszerzése érdekében.

A franciáknak azzal a Barcelonával kell megküzdeniük, amely már konkrét ajánlatot is tett a bajoroknak és a hírek szerint szóban meg is egyeztek a csatárral.

A Bayern München a Liverpooltól már elköszönő Sadio Manéval pótolhatja a lengyelt, ezt erősíti, hogy a BL-döntős angolok 80 millióért vásárolják meg a Benfica uruguayi csatárát, Darwin Núnezt.

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Lewandowski a Barcelonába akar menni, a Bayern új ajánlatot tett Manéért
Robert Lewandowski, a Bayern München lengyel támadója nem tartja elképzelhetőnek, hogy <a href="https://m4sport.hu/tenisz/cikk/2022/05/30/lewandowski-az-en-korszakom-veget-ert-a-bayernnel-nem-latom-lehetsegesnek-hogy-maradjak" rel="noopener" target="_blank">maradjon a bajor klubnál</a>, mindkét fél számára egészségesebb lenne, ha elengednék <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/06/04/lewandowski-szoban-megegyezett-a-barcelonaval-sajtohir" rel="noopener" target="_blank">a Barcelonához.</a>
Külföldi bajnokságok