Musorujsag
Élő Eredmények

Bale: A Getaféhoz nem megyek, az biztos

Bale: A Getaféhoz nem megyek, az biztos

m4sport.hu
Gareth Bale határozottan cáfolta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a spanyol élvonalban 15. helyen zárt Getaféban folytatja pályafutását.

A Real Madridtól kilenc év után távozó walesi szélső korábban a visszavonulást fontolgatta, de mivel a válogatott kijutott a november 21. és december 18. között sorra kerülő világbajnokságra, mindenképpen szeretne csapatot találni magának, hogy formában tartsa magát.

A Cardiff és a Tottenham mellett a sajtó a Getaféval is hírbe hozta Bale-t, a lehetőséget a madridi klub elnöke is megerősítette, a játékos azonban a Belgium elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést megelőző sajtótájékoztatón határozottan cáfolt, hozzátéve, hogy még egyáltalán nem döntött.

„Természetesen csak azért szeretnék játszani, hogy a világbajnokságra a lehető legjobb formában érkezhessek – mondta a 32 éves futballista, aki közölte, a júniusi válogatott mérkőzések után nyaralni megy, utána pedig reméli, tud dönteni a jövőjéről. – Játszani szeretnék, hogy minél fittebb legyek a világbajnokságra. Ha újra rendszeresen játszhatok, fizikailag is jobb állapotban leszek, hiszen nagyon nehéz úgy, ha az ember ritkán játszik és nem tud a kondíciójának és az egészségének megfelelő ritmust találni.”

Arra az újságírói kérdésre, hogy hozott-e már bármilyen döntést, határozottan válaszolt. „Nem, de a Getaféhoz nem megyek, az biztos” – jelentette ki.

Borítókép: Gareth Bale (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Madridon belül válthat csapatot Gareth Bale
Spanyol sajtóértesülés szerint elképzelhető, hogy a Real Madridtól távozó Gareth Bale nem hagyja el a spanyol fővárost, és a Getaféban folytatja pályafutását.
Külföldi futball