Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kicsapta a biztosítékot a Barcánál Piqué pályán kívül mutatott magatartása, a klub nem számol a védővel – sajtóhír

Kicsapta a biztosítékot a Barcánál Piqué pályán kívül mutatott magatartása, a klub nem számol a védővel – sajtóhír

m4sport.hu
Spanyol sajtóhírek szerint a Barcelona labdarúgócsapatánál már nem számolnak Gerard Piquével.

 

A katalán Sport arról számolt be, miszerint Xavi Hernández vezetőedző aggodalmát fejezte ki egykori csapattársa „pályán kívüli tevékenységei” miatt, mindemellett a szakember már nem is bízik Gerard Piquében, s egy fiatalabb védelmet szeretne összerakni.

A portál hozzáteszi: a gránátvörös-kékek trénere már közölte is a világ- és Európa-bajnok középhátvéddel, hogy nem része a jövőbeli terveinek.

Mindeközben a Barcelona állítólag mintegy 34 millió fonttal tartozik Piquének, és az igazgató Mateu Alemany nagy erőkkel győzködi a 35 éves játékost, hogy engedje el az említett összeg egy részét, ezzel is segítve a csapatot.

A Sport úgy tudja, Piqué mindezek ellenére hisz benne, hogy a teljesítményével emelheti az alakulat minőségét, nem távozik, kitölti a 2024 nyaráig szóló szerződését, ennek érdekében akár fizetéscsökkentésbe is hajlandó lenne belemenni.

Gerard Piqué és egykori párja, az énekesnő Shakira június 4-én jelentette be, hogy 12 év után véget ért a kapcsolatuk – a futballista a hírek szerint megcsalta párját, a szakítás óta pedig állítólag minden este szórakozni jár.

 

Borítókép: EPA/Juan Herrero

További tartalmak