Musorujsag
Élő Eredmények

A Real új szerzeménye a dupláját is kereshette volna, mégis nemet mondott a PSG ajánlatára

A Real új szerzeménye a dupláját is kereshette volna, mégis nemet mondott a PSG ajánlatára

m4sport.hu
Spanyol sajtóértesülések szerint Aurélien Tchouaméni rengeteg pénzt utasított vissza annak érdekében, hogy a Real Madridhoz szerződhessen.

 

A 22 esztendős francia középpályás megszerzését néhány napja jelentette be hivatalosan is a „királyi gárda”. A madridiak 80 millió eurót fizettek a Monacónak Aurélien Tchouaméni játékjogáért, ez az összeg pedig a bónuszokkal együtt egészen 100 millióig emelkedhet.

Mint azóta kiderült, Tchouaménit több másik élcsapat is megpróbálta leigazolni: a Liverpool mellett a Paris Saint-Germain is csábítgatta a futballistát – Tchouaméni maga árulta el, hogy a párizsiaktól Kylian Mbappé kereste meg, s győzködte, válassza a francia gigászt.

A spanyol sportsajtó megtudta, Tchouaméni a vágya beteljesülésének érdekében rengeteg pénzről mondott le, a PSG ugyanis sokkal magasabb fizetést ajánlott a labdarúgónak: a Marca úgy tudja, hogy míg a Madridnál Tchouaméni 6-7 millió euró körüli összeget kap majd évente, addig a franciák szezononként 12 millió eurós bért ígértek a középpályásnak.

Tchouaméni végül a Real Madridhoz szerződött, mivel elmondása szerint mindvégig az volt az álma, hogy a spanyol klubnál játszhasson.

 

Borítókép: EPA/Emilio Naranjo

További tartalmak

Kapcsolódó hírek