Musorujsag
Élő Eredmények

A Real Madrid egykori sztárja elárulta, annak idején részegen járt edzésre

A Real Madrid egykori sztárja elárulta, annak idején részegen járt edzésre

m4sport.hu
Cicinho, a Real Madrid korábbi brazil válogatott labdarúgója elárulta, 13 éves kora óta alkoholizmussal küzdött, és a spanyol gigásznál is megesett, hogy részegen ment edzésre.

 

A jelenleg 41 esztendős Cicinho 2006 januárjában óriási tehetségként került Brazíliából Spanyolországba, ám a madridi kaland nem sült el jól, a védő csupán 32 tétmérkőzésen jutott szóhoz a „királyi gárdánál”, amely másfél év után el is passzolta a játékost Rómába – Cicinho 2012-ig volt Olaszországban, s később elárulta, végül azért kellett onnan is mennie, mert dohányzott, mellette pedig rendszeresen alkoholt ivott.

Cicinho most az EPTV Ressaca nevű műsorában beszélt a Realnál és a Románál eltöltött időszakáról.

„Ha azt kérdezik tőlem, jártam-e a Madridban részegen edzésre, akkor a válaszom igen, jártam. Folyamatosan kávét ittam és különböző parfümökkel fújtam magam, csak hogy eltüntessem az alkohol szagát. Profi labdarúgóként könnyű dolgom volt, mert bárhová mentem, nem kellett pénz ahhoz, hogy igyak. Bármilyen étteremben fordultam meg, a tulajdonosok szívesen szolgáltak ki, pénzt sem kértek. Amikor sérült voltam Rómában, már edzés után inni kezdtem. Elvégeztem a fizioterápiás munkát 14 órára, fél órával később hazaértem, aztán pedig hajnali 4-ig nem is hagytam abba az ivást. Mindig, amikor italozás után érkeztem meg a klub központjába, a vezetők látták rajtam, emiatt a hírnevem is elég rossz lett.”

A brazil válogatottal 2005-ben Konföderációs-kupa-győztes futballista elárulta: 13 éves kora óta alkoholista volt.

„Először 13 éves koromban kóstoltam meg az alkoholt, aztán soha nem is hagytam abba. Vidéken, ahol éltünk, volt a közelben egy bár, de mivel kiskorú voltam, megkértem az idősebbeket, hogy vegyenek nekem piát, amit aztán titokban, a szüleimtől rejtve el is fogyasztottam. Később egyébként édesapám és a testvérem vigyázott a vagyonomra, mert én képtelen voltam helyesen kezelni a pénzem. Az alkohol miatt ilyenkor olyan emberek veszik körül az embert, akik szeretik ezt az életmódot, ezzel szemben ki lesznek rekesztve azok, akik igazán törődnek veled, és akik a szemedbe mondják, hogy valami nincs rendben és változtatnod kellene.”

 

Borítókép: MTI/EPA/Juanjo Martin

További tartalmak