Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo „családi okokra” hivatkozva nem tért vissza a Manchester Unitedhez

Cristiano Ronaldo „családi okokra” hivatkozva nem tért vissza a Manchester Unitedhez

m4sport.hu
Brit sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo egyelőre nem csatlakozott a Manchester United felkészüléséhez.

 

A brit sajtóban néhány napja jelent meg a pletyka, miszerint a 37 esztendős szupersztár úgy érzi, a „vörös ördögök” kerete nem elég versenyképes, emiatt pedig úgy döntött, arra kéri a klub vezetőségét, hogy megfelelő ajánlat esetén engedje el.

A Sky Sports úgy tudja, a manchesteriek nem szeretnének megválni a támadótól, akinek az eredeti tervek szerint hétfő délelőtt kellett volna csatlakoznia a társaihoz az új vezetőedző Erik ten Hag felkészülésén – a The Sun hozzáteszi, Cristiano Ronaldo az első napján többek között leült volna beszélni a holland szakemberrel is.

Igen ám, de a brit média most arról számolt be, hogy a várva várt találkozó egyelőre elmarad, a portugál ugyanis közölte az alakulat vezetőségével, családi okora hivatkozva később érkezne, azt viszont nem tudni, mikor jelenne meg a csapat edzőtáborában.

A lap megjegyzi: a Manchester United első körben elfogadta a klasszis magyarázatát, s egyelőre nem is foglalkozik az üggyel, ugyanakkor ha CR „eltávja” elhúzódna, akkor a klubnál készen állnak arra, hogy elmaradó játékosukat szükség esetén akár meg is büntessék.

 

Borítókép: EPA/PETER POWELL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo megkérte a Manchester United vezetőségét, engedjék el egy jó ajánlat esetén
Az elmúlt szezon elején tucatnyi évet követően nagy reményekkel tért vissza a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. A portugál támadó hitt abban, hogy a Vörös Ördögök kerete elég jó ahhoz, hogy vele kiegészülve trófeákat nyerjen. A csapat végül üres kézzel zárta a szezont és még a Bajnokok Ligája-indulást sem sikerült kiharcolnia. A 37 éves játékos belátta, hogy Manchesterben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt elképzelte, ezért távozni akar, ezt a klub vezetőségével is közölte.
Külföldi futball