Musorujsag
Élő Eredmények

Jesse Marsch maga után viszi a Premier League-be a Leipzig középpályását – sajtóhír

Jesse Marsch maga után viszi a Premier League-be a Leipzig középpályását – sajtóhír

m4sport.hu
A Leeds United 20 millió fontért (9,3 milliárd forint) leigazolja Tyler Adamst az RB Leipzigtől – írja Fabrizio Romano.

Az átigazolási hírek szakértője azt írja, hogy a megállapodás megszületett, a 23 éves amerikai védekező középpályás klubváltásához már csak az orvosi vizsgálat van hátra, amely után aláírja hosszú távú szerződését a Leeds Uniteddel, amely a Premier League előző szezonjában az utolsó fordulóban harcolta ki a bennmaradást.

Az olasz újságíró úgy tudja, hogy Tyler Adams leigazolásához a Leeds február végén kinevezett vezetőedzője, a szintén amerikai Jesse Marsch ragaszkodott, aki a Leipzignél dolgozott együtt honfitársával. A Szoboszlai Dominikot, Gulácsi Pétert és Willi Orbánt foglalkoztató német klub tavaly decemberben menesztette a trénert. Az RB Leipzig a következő szezonban a BL-főtáblán indulhat.

Borítókép: Párizs, 2021. október 19. Kylian Mbappé, a Paris Saint-Germain (b) és Tyler Adams, az RB Leipzig játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának harmadik fordulójában játszott Paris Saint-Germain - RB Leipzig mérkőzésen Párizsban 2021. október 19-én. MTI/AP/Francois Mori

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Jesse Marsch elárulta, nem érezte magát jól a Leipzignél
Jesse Marsch 2021 júliusában lett a német élvonalbeli RB Leipzig vezetőedzője, ám kevesebb, mint fél szezon után távozott a három magyar válogatottat foglalkoztató klubtól, idén februárban pedig átvette a Premier League-ben szereplő Leeds United irányítását. Egy interjúban most elárulta, nem érezte magát jól Lipcsében.
Külföldi futball
Hivatalos: Jesse Marsch lett a Leeds United edzője
Ahogyan azt már korábban is sejteni lehetett, Marcelo Bielsa utódja a Leeds United kispadján Jesse Marsch lett, aki tavaly decemberig a három magyart is foglalkoztató RB Leipzig vezetőedzője volt,
Külföldi futball