Musorujsag
Élő Eredmények

Ibrahimovic aprópénzért hosszabbít Milánóban – sajtóhír

Ibrahimovic aprópénzért hosszabbít Milánóban – sajtóhír

m4sport.hu
Angol és olasz lapértesülések szerint Zlatan Ibrahimovic és az AC Milan egyezségre jutott a svéd támadó szerződéshosszabbítását illetően.

A Sky Sports olaszországi forrásra hivatkozva azt írja, a 40 éves támadó egy évvel hosszabbítja meg kontraktusát, amelynek aláírására és bejelentésére a napokban kerülhet sor.

A svéd csatár állítólag 1 millió eurót keres majd évente, ami jókora fizetéscsökkenés, hiszen a pletykák szerint az előző szerződése értelmében 7 millió euró ütötte a markát.

A pályafutása 23., valószínűleg utolsó idényére készülő csatár hányattatott szezont tudhat maga mögött, csupán 27 mérkőzésen jutott szóhoz vissza-visszatérő térdsérülése miatt (8 gólt és 3 gólpasszt jegyzett).

Május végén újra meg kellett operálni a bal térdét, melyben az elülső keresztszalagját és a meniszkuszt is helyreállították, előreláthatólag ebben az évben már nem is léphet pályára.

Ennek ellenére a csapattársak és a jelek szerint Milan vezetői is úgy gondolják, már csak jelenlétével is jótékony hatással van az együttesre, amely 11 év után ünnepelhetett újra bajnoki címet.

Borítókép: Zlatan Ibrahimovic (Fotó: EPA/Gabriele Menis)

További tartalmak