Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo nem utazott el a Manchester Uniteddel az ázsiai túrára

Cristiano Ronaldo nem utazott el a Manchester Uniteddel az ázsiai túrára

m4sport.hu
Cristiano Ronaldo nem utazott el a Manchester United keretével az ausztráliai és thaiföldi felkészülési túrára. A portugál sztárcsatár engedélyt kapott a klubtól, hogy családi okok miatt szabadságon maradjon.

Cristiano Ronaldo a hírek szerint múlt héten arra kérte a Manchester Unitedet, hogy megfelelő ajánlat érkezése esetén engedjék őt el, majd családi okokra hivatkozva nem csatlakozott hétfőn a felkészüléshez.

Az MU pénteken Cristiano Ronaldo nélkül repült el Bangkokba, hogy megkezdje ázsiai túráját. A klub megerősítette, hogy a portugál sztár a továbbra is fennálló családi probléma miatt meghosszabbította szabadságát, azt ugyanakkor nem közölte, hogy egy későbbi időpontban csatlakozik-e a négy mérkőzésből álló, 16 napos thaiföldi és ausztráliai túrához.

A 37 éves csatár iránt sajtóhírek szerint a Chelsea-től a Napolin keresztül a Paris Saint-Germainig több klub is érdeklődik, azonban egyre kisebb az esélye a klubváltásnak, miután csütörtökön az Old Traffordon megerősítették, hogy nem eladó.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Antonio Cotrim)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ronaldo tajtékzik a Manchester United által bevezetett fizetéscsökkentés miatt
Miután a Manchester United az elmúlt szezonban csupán a hatodik helyen végzett a Premier League-ben, eurómillióktól esik el azáltal, hogy nem indulhat a Bajnokok Ligájában. A Vörös Ördögök vezetősége ezért bejelentette, hogy az <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/labdarugas/cikk/2022/05/08/brutalis-fizetescsokkentessel-bunteti-jatekosait-a-manchester-united-vezetosege-sajtohir" rel="noopener" target="_blank">összes játékos fizetését csökkenti</a>.
Külföldi bajnokságok
Ronaldót a Barcelona is vinné – sajtóhír
A hírek szerint a katalán klub elnöke, Joan Laporta és a portugál csatárcsillag ügynöke, Jorge Mendes találkozott egymással, és Ronaldo klubváltása is terítékre került.
Külföldi bajnokságok
Ronaldo megkérte a Manchester United vezetőségét, engedjék el egy jó ajánlat esetén
Az elmúlt szezon elején tucatnyi évet követően nagy reményekkel tért vissza a Manchester Unitedhez Cristiano Ronaldo. A portugál támadó hitt abban, hogy a Vörös Ördögök kerete elég jó ahhoz, hogy vele kiegészülve trófeákat nyerjen. A csapat végül üres kézzel zárta a szezont és még a Bajnokok Ligája-indulást sem sikerült kiharcolnia. A 37 éves játékos belátta, hogy Manchesterben nem úgy mennek a dolgok, ahogyan azt elképzelte, ezért távozni akar, ezt a klub vezetőségével is közölte.
Külföldi bajnokságok
Cristiano Ronaldo visszatérhet a Serie A-ba, már a bejelentés dátuma is adott - sajtóhír
Egyre több országban írnak arról, hogy a Manchester Unitedtől elvágyódó Cristiano Ronaldo visszatérhet az olasz bajnokságban, de nem a Juventushoz, hanem a honfitársa, José Mourinho által irányított AS Romához. Az egykori Roma és Juventus támadó, Angelo di Livio állítja, hogy megbízható források mondták el neki, hogy a Farkasok minden szálat megmozgatnak a portugál sztárért, ráadásul a bejelentésének dátuma is megvan.
Külföldi bajnokságok