Musorujsag
Élő Eredmények
×

Toni Kroos a Schalkéval viccelődött, a klub pedig az ő nyilatkozatával vágott vissza

Toni Kroos a Schalkéval viccelődött, a klub pedig az ő nyilatkozatával vágott vissza

m4sport.hu
A Real klasszisa a szurkolókat boldoggá tenni képtelen együttesen ironizált, a klub pedig az ő sokak szerint nagyképű nyilatkozatával vágott vissza.

A világbajnok Toni Kroos alaposan beleszállt a Schalke együttesébe. A Real Madrid középpályása az “Einfach mal Luppen” című podcastjában viccelődött, amit a gelsenkircheni együttesnél nem vettek jó néven.

Ed Sheeran olyasmit tett, amit ritkán láttam: az emberek boldogan mentek haza a Schalke-stadionjából egy esemény után” – mondta Kroos. A brit popénekes a múlt héten örvendeztette meg a rajongókat, amikor három estén is fellépett a telt házas gelsenkircheni Veltins Arénában.

A poént nem fogadták túl jól a klubnál, gyorsan reagáltak a Twitteren keresztül. Egy videót tettek ki, melyen a Schalke támadója, Simon Terodde érzelmes interjút ad egy meccs után. “Az utolsó sípszó után legalább menő interjúkat adunk” – írta ki a klub.

Ezzel Kroos interjújára utaltak, melyet a Liverpool elleni májusi Bajnokok Ligája-döntő után adott, amikor nem tetszettek neki ZDF riporterének kérdései és idő előtt befejezte az interjút.

Borítókép: Toni Kroos EPA/JUANJO MARTIN

További tartalmak