Musorujsag
Élő Eredmények

Xavi nem tudott elutazni a Barcelonával az amerikai túrára

Xavi nem tudott elutazni a Barcelonával az amerikai túrára

m4sport.hu
A katalánok vezetőedzője „adminisztratív és útlevél problémák” miatt nem tudott csapatával tartani Miamiba.

A Mundo Deportivo beszámolója alapján Xavi még az Al-Szadd játékosaként többször járt Iránban, így különleges engedélyre lett volna szüksége, hogy az Egyesült Államok területére lépjen, ám a jelek szerint ez hiányzott.

A vezetőedző azért nem marad le a több mint kéthetes túráról, amely során az Inter Miamival, a Real Madriddal, a Juventusszal és a New York Red Bullsszal is megmérkőzik a Barca, a hírek szerint hétfőn megoldódik az ügy, és a szombaton induló csapat után utazhat.

Mint korábban beszámoltunk, a 28 fős utazó keret tagja többek között a napokban új szerződést aláíró Ousmane Dembélé, és az eddigi nyári igazolások, Franck Kessié, Andreas Christensen és Raphinha is repülnek Amerikába, ahogy a Manchester United által kerülgetett, ám a maradás mellett kardoskodó Frenkie de Jong is.

A nap híre azonban nem ez volt Barcelonában, hanem az, hogy a gránátvörös-kékek hivatalosan is bejelentették Robert Lewandowksi érkezését, a lengyel támadóért állítólag 50 millió eurót kért a Bayern München.

Borítókép: EPA/Alejandro Garcia

További tartalmak