Musorujsag
Élő Eredmények

A Manchester United 57 millió euróért igazolt argentin középhátvédet

A Manchester United 57 millió euróért igazolt argentin középhátvédet

m4sport.hu
A Manchester United vasárnap bejelentette, szerződtette az argentin Lisandro Martínezt, az Ajax 24 éves középhátvédjéért sajtóhírek szerint 57 millió eurót fizettek, az összeg bónuszokkal további 10 millióval emelkedhet. Szerződése 2027-ig szól, amely opcionálisan plusz egy évvel meghosszabbítható.

A Manchester United közleménye megjegyzi, már csak a kötelező orvosi vizsgálat van hátra, hogy véglegessé váljon a transzfer.

A 7-szeres argentin válogatott Lisandro Martínez 2019-ben szerződött hazájából az Ajaxhoz, az amszterdami klubban két holland bajnoki címet és egy kupát nyert, májusban a 2021/22-es szezon legjobbjának választották az Ajaxnál. Összesen 120 mérkőzésen lépett pályára az MU nyáron kinevezett – szintén a holland rekordbajnoktól érkező – új vezetőedzője, Erik ten Hag kezei alatt, így az ismerkedéssel nem kell majd sokat bajlódni.

A fiatal belső védő a Manchester United harmadik nyári igazolása Tyrell Malacia (Feyenoord, 15 millió euró) és Christian Eriksen után.

Borítókép: Erik ten Hag magyaráz Lisandro Martineznek az Ajax-Valencia BL-csoportmeccsen 2019. december 10-én (Fotó: EPA/Maurice van Steen)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Mourinho biztos abban, hogy Dybala a Romát választja
Olasz sajtóhír szerint az AS Roma labdarúgócsapata vasárnap hivatalos ajánlatot tesz Paulo Dybalának, és a „farkasok” vezetőedzője, José Mourinho magabiztos azt illetően, hogy támadó az olasz fővárosba szerződik.
Külföldi futball