Musorujsag
Élő Eredmények

Mourinho megmutatta új tetoválását: „Én vagyok az egyetlen a világon, akinek lehet ilyen”

Mourinho megmutatta új tetoválását: „Én vagyok az egyetlen a világon, akinek lehet ilyen”

m4sport.hu
José Mourinho Instagram-oldalán mutatta meg új tetoválását, pontosabban azt a rajzot, ami felkerült a – még gyógyulófélben lévő – jobb karjára.

Ebben a pár napja posztolt videóban egyelőre csak leragasztott állapotban utalt rá, hamarosan felfedi a titkot, ami vasárnap meg is történt: a három európai kupatrófeát, a Bajnokok Ligája-, az Európa Liga- és az Európa-konferencialiga-serleget tetováltatta magára.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés

„Elsősorban egy olyan tetoválást szerettem volna, amely az összes olyan klub előtt tiszteleg, amellyel megnyertem egy európai kupasorozatot. Emellett pedig olyat, ami különleges, egyedi és csak nekem lehet a világon” – utalt arra egy másik bejegyzésben a portugál, hogy ő az egyetlen edző, aki BL-t, EL-t és Ekl-t is nyert.

Mivel utóbbi az UEFA legújabb, harmadik számú sorozata és csupán egy szezonon vagyunk túl, szóba sem jöhetne más olyan edző, akinek ez sikerülhetett volna.

Mourinho a Bajnokok Ligáját a Portóval és az Interrel, az Európa-ligát a Portóval és a Manchester Uniteddel, a konferencialigát pedig mostani csapatával, az AS Romával nyerte meg május 25-én, miután 1–0-ra legyőzték a Feyenoordot a fináléban. A Roma ezzel 60 év után nyert ismét európai kupát.

Mourinho itt mutatja, hány európai döntőt nyert már (fotó: EPA/Malton Dibra)

Bár mindkét klubnál jelentős és sikeres időszakot töltött el Mourinho, a Real Madriddal és a Chelsea-vel nem hódított el nemzetközi trófeát, a Tottenham pedig az egyetlen csapata, amellyel egyet sem nyert (amennyiben nem számítjuk, hogy portós időszaka előtt, még a 2000-es évek elején rövid ideig a Benficánál és Leiriánál is dolgozott).

Borítókép: EPA/ANGELO CARCONI

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Manchester United 57 millió euróért igazolt argentin középhátvédet
A Manchester United vasárnap bejelentette, szerződtette az argentin Lisandro Martínezt, az Ajax 24 éves középhátvédjéért sajtóhírek szerint 57 millió eurót fizettek, az összeg bónuszokkal további 10 millióval emelkedhet. Szerződése 2027-ig szól, amely opcionálisan plusz egy évvel meghosszabbítható.
Külföldi futball
Mourinho biztos abban, hogy Dybala a Romát választja
Olasz sajtóhír szerint az AS Roma labdarúgócsapata vasárnap hivatalos ajánlatot tesz Paulo Dybalának, és a „farkasok” vezetőedzője, José Mourinho magabiztos azt illetően, hogy támadó az olasz fővárosba szerződik.
Külföldi futball