Musorujsag
Élő Eredmények
×

Hererákot diagnosztizáltak a dortmundi sztárigazolásnál, elhagyta a csapatot

Hererákot diagnosztizáltak a dortmundi sztárigazolásnál, elhagyta a csapatot

m4sport.hu
A Borussia Dortmund labdarúgócsapata a hivatalos honlapján tudatta, hogy az alakulat sztárigazolása, Sébastien Haller betegség miatt elhagyta az alakulat edzőtáborát.

 

A BVB tájékoztatásából kiderül, hogy a 28 esztendős csatár a hétfő reggeli edzés után rosszullétre panaszkodott, emiatt tüzetes orvosi átvizsgáláson esett át – a tesztek során daganatot fedeztek fel Sébastien Haller heréjében.

Az elefántcsontparti gólzsák rögtön el is hagyta az együttes svájci edzőtáborát, s visszautazott Dortmundba, ahol egy speciális egészségügyi központban további vizsgálatokra kerül sor.

„A hír sokkolta Hallert, ahogy mindannyiunkat. Az egész BVB család mielőbbi felépülést kíván neki, s szeretnénk minél hamarabb újra átölelni őt. A klub minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy Sébastien a lehető legjobb kezelésben részesüljön” – mondta el Sebastian Kehl, a dortmundiak sportigazgatója.

Haller egyébként friss igazolása az alakulatnak, amely július hatodikán jelentette be, hogy szerződtette a sztárcsatárt az Ajaxtól.

 

Borítókép: bvb.de/

További tartalmak

Kapcsolódó hírek