Musorujsag
Élő Eredmények
×

Izomfájdalom miatt nem utazik a Puskás Akadémia elleni visszavágóra a Vitória de Guimaraes egyik alapembere

Izomfájdalom miatt nem utazik a Puskás Akadémia elleni visszavágóra a Vitória de Guimaraes egyik alapembere

m4sport.hu
Sokáig ostromolta az FC Porto, végül (eddig) maradt a Portugália bölcsőjeként ismert város, Guimaraes csapatában André Almeida, aki a Puskás Akadémia elleni Európa-konferencialiga mérkőzésen a Vitória egyik legjobbja volt. A visszavágóra viszont el sem utazik sérülés miatt a 22 éves középpályás.

Csütörtökön fogadja a Guimaraes együttesét a Puskás Akadémia az Európa-konferencialiga-selejtező második fordulójának visszavágóján. Az első mérkőzésen a portugál csapat magabiztos, 3-0-s győzelmet aratott a magyar bronzérmes felett, így nagyon nehéz feladat előtt áll a Hornyák Zsolt vezette csapat.

Némi könnyebbséget jelenthet, hogy a portugál A Bola információi szerint a Vitória egyik legjobbja, a középpályás André Almeida izomsérülése miatt el sem utazik a magyarországi visszavágóra. A 22 éves utánpótlás-válogatott labdarúgó a csapat keddi edzését kénytelen volt kihagyni izomfájdalmai miatt, ezért az edző úgy döntött, hogy játékosa nem utazik a visszavágóra.

Hasonló problémával küszködik a keretből Janvier is, aki szintén marad kimarad az utazókeretből.

Mellettük mások is erősítik a maródiak listáját, Afonso, Bruno Gaspar és Händel sem állhat Moreni Teixeira rendelkezésére.

Almeida sérülése után felerősödtek a spekulációk Portugáliában, hogy a középpályás végül mégiscsak a Portóba igazol. A Vitória vezetősége deklaráltan meg akarta tartani játékosát a nemzetközi kupamérkőzésekre, mert szeretné elérni a csoportkört az Ekl-ben. A Puskás Akadémia elleni első meccsen elért magabiztos előny miatt dönthetett úgy a klub, hogy a következő meccsre inkább pihenteti, de a délnyugati országban inkább úgy gondolják, hogy a játékos féllábbal már a portói Sárkányoknál van.

A Puskás Akadémia-Vitória mérkőzést az m4sport.hu élőben közvetíti csütörtökön este 21 órakor.

Borítókép: (Fotó: EPA/JOSE COELHO)

További tartalmak