Musorujsag
Élő Eredmények

Spanyolország helyett Berlusconi csapatában köthet ki Cavani – sajtóhír

Spanyolország helyett Berlusconi csapatában köthet ki Cavani – sajtóhír

m4sport.hu
Olasz sajtóértesülés szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba frissen feljutott Monza tárgyalásokat folytat Edinson Cavanival.

A 35 éves uruguayi csatár nem hosszabbította meg júniusban lejáró szerződését a Manchester Uniteddel, amelynek színeiben a legutóbbi szezonban 20 tétmérkőzésen mindössze két gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Az uruguayi válogatottban jobban ment neki, ott hét meccsen ötször talált be.

Manchesteri távozása után úgy tűnt, Spanyolországban folytatja pályafutását, több csapattal is hírbe hozták, most viszont úgy tudni, hogy a Serie A-ba – Nagy Ádám csapata, a Pisa legyőzésével – feljutott Monzával áll tárgyalásban, amelynek amelynek 2018 óta az AC Milannal 1986 és 2016 között 29 trófeát nyerő Silvio Berlusconi a tulajdonosa. A Sky Sports Italia beszámolója szerint Adriano Galliani klubigazgató már felvette a kapcsolatot a játékos képviselőivel.

A Monza még soha nem szerepelt az élvonalban, így jól jöhet Cavani tapasztalata, aki karrierje során 112 gólt szerzett már a Serie A-ban a Napoli és a Palermo színeiben.

Borítókép: Edinson Cavani (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Cavani felajánlotta szolgálatait: Madrid a célpontja
A 35 éves uruguayi támadónak, Edinson Cavaninak régi vágya, hogy kipróbálja magát a La Ligában, de hosszú pályafutása során elkerülték a spanyol lehetőségek. Amikor végül a Manchester Unitednél kötött ki akkor is elsődleges célpontja volt Spanyolország, nevezetesen az Atlético Madrid.
Külföldi futball
A 35 éves Cavani spanyol élcsapatban folytatná: 3 klubbal hozták szóba
A spanyol sportműsor, az El Chiringuito házigazdája, Josep Pedrerol beszélt arról, hogy az uruguayi Edinson Cavani a Manchester United után a spanyol bajnokságban (La Liga) próbálná ki magát. Képviselője három klubbal vette fel a kapcsolatot: az Atlético Madriddal, a Villarreallal és a Sevillával.
Külföldi futball
Nem sikerült a feljutás Nagy Ádáméknak
Nagy Ádám csapata, a Pisa nem jutott fel a labdarúgó Serie A-ba, miután a másodosztályú osztályozó döntőjének vasárnapi visszavágóján otthon hosszabbítást követően 4-3-ra kikapott a Monzától, amely így kettős győzelemmel nyerte meg a párharcot.
Külföldi futball