Musorujsag
Élő Eredmények
×

Videó: Robert Lewandinho – lenyűgözö trükksorozattal mutatkozott be Lewandowski a Camp Nou közönségének

Videó: Robert Lewandinho – lenyűgözö trükksorozattal mutatkozott be Lewandowski a Camp Nou közönségének

m4sport.hu
Az FC Barcelona péntek délután hivatalosan is bemutatta a Bayern Münchentől érkező szupersztárt, Robert Lewandowskit a Camp Nouban. A lengyel gólzsák láthatóan komfortosan érezte magát, olyan trükközésbe kezdett, ami jogosan kápráztatta el a közönséget is.

Már spanyol nyelven köszöntötte az összegyűlt Barcelona-szurkolókat a néhány héttel ezelőtt igazolt Robert Lewandowski. Péntek kora délután ünnepélyesen is bemutatták a lengyel sztárt a közönségnek, amely jól látható és hallható lelkesedéssel köszöntötte a támadót. Az esemény csúcspontja egyértelműen az a pillanat volt, amikor Lewandowski a kapott labdával trükközni kezdett, olyan elegánsan és technikásan, hogy a kommentátorok már egyenesen a Barca korábbi cselgépéhez, Ronaldinhóhoz hasonlították.

Robert Lewandowskit 45 millió euróért szerezte meg a katalán klub a Bayerntől, annak ellenére, hogy anyagi helyzete közel sem nevezhető stabilnak. A gránátvörös-kékek Lewandowski mellett Jules Koundét, Franck Kessiét, Raphiniát és Andreas Christensent is leigazolták.

Borítókép: FC Barcelona/Twitter

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Újabb tőkeinjekció a Barcelonánál: már televíziós jogai 25%-át eladta a klub
A Barcelona pénteken bejelentette, a La Ligától befolyó televíziós jogdíjainak újabb 15 százalékát adta el az amerikai Sixth Street befektetőcégnek, azután, hogy júniusban 10 százalékot már értékesítettek. A cél továbbra is ugyanaz: rövidtávon egyenesbe hozni a klub pénzügyeit és biztosítani az új igazolások anyagi hátterét.
Külföldi futball