Musorujsag
Élő Eredmények
×

Klubja kérte, így nem ment el saját esküvőjére a Malmö támadója

Klubja kérte, így nem ment el saját esküvőjére a Malmö támadója

MTI
A saját bátyja képviselte őt a szertartáson, a feleségével azóta sem találkozott.

Új klubja, a svéd Malmö FF kérésére nem vett részt a saját esküvőjén a 11-szeres Sierra Leone-i válogatott labdarúgó, Mohamed Buya Turay. “Július 21-én házasodtunk össze Sierra Leonéban, de nem voltam ott, mert a Malmö megkért, hogy korábban érkezzek” – mondta az Aftonbladet című svéd lapnak a 27 éves középcsatár.

Turay több olyan fényképet is feltöltött a közösségi oldalára, amelyen a felesége oldalán látható esküvői ruhában. “Előtte készítettük a képeket. Úgy tűnik, hogy ott voltam, de nem. A bátyám képviselt engem az esküvőn” – mondta a futballista.

Turay 2013-ban került Svédországba – ahol 2019-ben az élvonal gólkirálya lett -, később Belgiumban, legutóbb pedig Kínában játszott. A Malmö FF július 22-én mutatta be új csatárát, de másnap a bajnoki mérkőzésre, majd a következő héten a Bajnokok Ligája-selejtezőre sem nevezte. Végül csütörtökön a luxemburgi F91 Dudelange ellen 3-0-ra megnyert Európa-liga-selejtezőn kapott csereként tíz percet.

A támadójátékos a házasságkötés óta nem találkozott a feleségével, de ígérte szerint a mézeshetek nem maradnak el. “Először is megnyerjük a bajnokságot, aztán nászútra megyünk” – nyilatkozta Turay.

Borítókép: fotó: Mohamed Buya Turay/facebook

További tartalmak