Musorujsag
Élő Eredmények
×

Újabb csapat jelentkezett be Cavaniért

Újabb csapat jelentkezett be Cavaniért

m4sport.hu
Több spanyol csapat, valamint a Borussia Dortmund és a Monza után ezúttal az argentin Boca Juniorsszal hozták hírbe Edinson Cavanit.

A 35 éves uruguayi csatár nem hosszabbította meg júniusban lejáró szerződését a Manchester Uniteddel, amelynek színeiben a legutóbbi szezonban 20 tétmérkőzésen mindössze két gólt szerzett és egy gólpasszt adott. Az uruguayi válogatottban jobban ment neki, ott hét meccsen ötször talált be.

Manchesteri távozása után úgy tűnt, Spanyolországban folytatja pályafutását, több csapattal is hírbe hozták, később a Borussia Dortmund került szóba, ahol a hererákkal diagnosztizált Sébastien Hallert helyettesíthetné, legutóbb pedig Silvio Berlusconi csapatát, a Serie A-ba most feljutott Monzát emlegették Cavani lehetséges új állomáshelyeként.

A legfrissebb hírek szerint a Buca Juniors is bejelentkezett Cavaniért, az ESPN úgy tudja, hogy az argentin klub másfél éves szerződést kínálna az uruguayi támadónak, aki korábban elárulta, Argentínában a Boca a kedvenc csapata. Dönteni mindenesetre nincs sok ideje, a dél-amerikai országban ugyanis augusztus 7-én zárul az átigazolási szezon.

Borítókép: Edinson Cavani (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak