Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo: Készen állok

Cristiano Ronaldo: Készen állok

m4sport.hu
A portugál klasszis az Instagramon tette közzé, hogy készen áll az új szezonra

A Manchester United labdarúgócsapata a Brighton elleni hazai találkozóval kezdi meg a Premier League 2022/23-as szezonját. A nyáron remekül erősítettek a manchesteriek, az első bajnoki előtt mégis egyetlen ember játékáról szólnak a hírek. Játszik vagy sem Cristiano Ronaldo?

A nyár nagy része arról szólt a számára, hogy előkészítse távozását a klubtól, de nem akadt egyetlen együttes sem, amelyik kifejezetten őt akarta volna. A felkészülés során „családi okok” miatt kihagyta a United szezon előtti ázsiai és ausztráliai körútját, mindössze az utolsó meccsen, a Vallecano elleni találkozó első félidejében lépett pályára, majd még a találkozó vége előtt elhagyta a stadiont.

A United portugál sztárja azonban Instagram-oldalán üzent, közzétett egy képet magáról United szerelésben, és mellé írta: kész. Még egy imádkozó és egy bicepszes emojit is csatolt a képhez. Ezzel nyomást gyakorolva edzőjére, akinek most el kell döntenie, hogy kezdesse vagy a kispadra ültesse a világ egyik legjobb játékosát.

Kérdés, vajon Erik ten Hagot mennyire hatja meg ez a jelzés. A holland szakember korábban többször is jelezte, senki nem lehet fontosabb a csapatnál. Ronaldo helyzetét segíti, hogy a csapat francia támadója, Anthony Martial combizom-szakadást szenvedett.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (fotó: EPA/PETER POWELL)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek