Musorujsag
Élő Eredmények
×

Megvan a megegyezés, Lukaku után Werner is távozik a Chelsea-től – sajtóhír

Megvan a megegyezés, Lukaku után Werner is távozik a Chelsea-től – sajtóhír

m4sport.hu
Fabrizio Romani transzferguru vasárnapi értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata megállapodott az RB Leipziggel, így Timo Werner visszatér Németországba.

 

A német válogatott támadó lehetséges klubváltása hónapok óta terítéken van, Timo Werner ugyanis többször is célzott rá, miszerint nem igazán találja a helyét Thomas Tuchel rendszerében, ez pedig a teljesítményén is meglátszik, hiszen 89 tétmrézkősén mindössze 23 gólt szerzett a londoni alakulat színeiben.

A 26 éves támadóval kapcsolatban korábban is volt róla szó, hogy visszatér egykori sikeri színhelyére, a Gulácsi Pétert, Willi Orbánt és Szoboszlai Dominikot is foglalkoztató RB Leipzighez – Fabrizio Romnano transzferguru szerint a tárgyalások most révbe értek, az angolok megállapodtak a lipcsei klubbal, aminek értelmében Werner újra magára öltheti a Leipzig mezét. Romano hozzáteszi: a támadó nem kölcsönbe kerül a németekhez, hanem végleges lesz a váltás.

Amennyiben a csatár távozik, az azt jelentené, hogy a Chelsea néhány hét alatt két sztárigazolását is elveszíti az elmúlt két évből – a tavaly 113 millió euróért vásárolt Romelu Lukaku visszatért az Interhez, mint ahogy most a 2020 nyarán 53 millió euróért megszerzett Werner is elhagyja a „kékeket”.

 

Borítókép: Timo Werner (fotó: EPA/Catherine Ivill)

További tartalmak