Musorujsag
Élő Eredmények

A klubok megegyeztek, a Juventus elengedi egyik legjobban kereső játékosát a Man. Unitedhez

A klubok megegyeztek, a Juventus elengedi egyik legjobban kereső játékosát a Man. Unitedhez

m4sport.hu
Egybehangzó olasz és angol sajtóértesülések szerint a Juventus megegyezett a Manchester Uniteddel a francia Adrien Rabiot átigazolásáról.

Az angol klubnak, amely a Bologna csatárát, Marko Arnautovicot is kiszemelte, már csak Rabiot-val és édesanyjával kell megegyeznie, aki egyben a menedzsere is.

A játékos fizetése kulcskérdés lehet, hiszen Rabiot a Juventus egyik legjobban kereső labdarúgója, évi 7 millió euróval. Szerződése jövő nyárig szól.

Fizetése azért is magas, mert a 27 éves középpályás 2019-ben szerződése lejártával igazolt a PSG-től a Juventushoz, azóta 129 mérkőzésen lépett pályára az olasz csapatban, de teljesítményével nem hagyott túl mély nyomot a klub történelemkönyvében. A Juventus a hírek szerint a PSG középpályását, Leandro Paradest szemelte ki.

Szintén az olasz klubbal kapcsolatos hír, hogy Wojciech Szczesny combizomsérülés miatt legalább három hétig nem védhet.

A 32 éves lengyel kiválóság fájdalmakra panaszkodott vasárnap, amikor csapata házigazdaként 4-0-ra kikapott az Atlético Madridtól felkészülési mérkőzésen. Szczesnyt az első félidő után lecserélték.

A Juventus a következő három hétben a Sassuolo, a Sampdoria, majd az AS Roma ellen játszik bajnoki mérkőzést. A kapuson kívül Paul Pogba, Weston McKennie, Federico Chiesa, Kaio Jorge, Moise Kean és a távozás küszöbén álló Adrien Rabiot is sérüléssel küszködik.

Borítókép: Vila-real, 2022. február 23. Giovani Lo Celso, a Villareal (j) és Adrien Rabiot, a Juventus játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében játszott mérkőzésen Vila-realban 2022. február 22-én. A mérkőzés 1-1-es döntetlennel zárult. MTI/EPA/EFE/Domenech Castello

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

A Barcelona elnöksége jogi lépéseket előrevetítve közölte Frenkie de Jonggal, érvénytelenítené szerződéshosszabbítását
David Ornstein a The Athleticben számolt be arról, hogy a Barcelona jelenlegi vezetősége közölte holland középpályásával, Frenkie de Jonggal, vissza akarja állítani korábbi szerződését a klubbal, mert bizonyítékaik vannak arról, hogy a Josep Maria Bartomeu által irányított korábbi elnökség bűncselekményt követett el, amikor meghosszabbították a kontraktusát.
Külföldi futball
Videó: Lewandowski meglőtte első gólját Barca-mezben, a Gamper-kupa MVP-je lett
"Előadás", ezzel az szóval jellemezte címlapján a Barcelona győzelmét a mexikói Pumas ellen a katalán Mundo Deportivo. A mérkőzésen a nyáron szerződtetett Robert Lewandowski megszerezte első gólját, mellé kiosztott két látványos gólpasszt. A gála után a klub elbúcsúztatta brazil legendáját, Dani Alvest.
Külföldi futball