Musorujsag
Élő Eredmények
×

Icardi kikerült a PSG első csapatából

Icardi kikerült a PSG első csapatából

m4sport.hu
Nagy reményekkel érkezett, most pedig már nem is edzhet együtt az első csapattal.

Már nem a PSG első csapatának játékosa Mauro Icardi, aki három éve került a francia együtteshez. Az argentin válogatott labdarúgó ha játszani akar, azt csak a párizsiak ötödosztályú csapatával teheti meg meg.

Már nem is edzhet az első csapattal, más időpontokban kell tréningeznie, mint a csapat többi tagja, általában délután és más edzővel. A játékos olasz gólkirályként került a párizsiakhoz, ahol az elmúlt időben 92 meccsen 38 gólt szerzett és kiosztott 10 gólpasszt is, de edzője jelenleg jobban bízik a 20 éves francia Ekitikében.

A PSG abban reménykedik, hogy végleg megszabadul minden olyan játékostól (Herrera, Draxler, Kurzawa, Gueye, Kehrer), aki már nem szerepel Christophe Galtier, a nemrég kinevezett vezető edző tervei között.

Icardinak 2024-ig érvényes szerződése van, kérdés, hogy a párizsiak hajlandóak kölcsönadni, vagy mindenképp szerződést szeretnének vele bontani. Bár előbbi sem lesz egyszerű, mert eddig csak Berlusconi Monzájának érdeklődéséről és a Juventus puhatolózásáról lehetett hallani.

Borítókép: Mauro Icardi a PSG mezében. EPA/IAN LANGSDON

További tartalmak

Kapcsolódó hírek