Musorujsag
Élő Eredmények

Tovább dúl a háború Mbappé és Neymar között, ez komoly problémát okoz PSG öltözőjében – sajtóhír

Tovább dúl a háború Mbappé és Neymar között, ez komoly problémát okoz PSG öltözőjében – sajtóhír

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóértesülések szerint továbbra is feszült a viszony Kylian Mbappé és Neymar között, kettejük kapcsolata ráadásul alaposan kihat a Paris Saint-Germain öltözőjére is.

 

Az elmúlt napokban kiemelt téma volt a két párizsi klasszis megromlott kapcsolata: Neymar és Kylian Mbappé a PSG hétvégi, Montpellier elleni bajnokiján kaptak össze azon, melyikük végezze el a büntetőrúgást.

Végül a brazil állt oda a labda mögé, értékesítette is a tizenegyest, a nézeteltérés okán viszont előjöttek olyan pletykák, miszerint a két szupersztár tulajdonképpen régóta viszálykodik egymással, ami ráadásul már odáig fajult, hogy a nyáron szerződést hosszabbító Mbappé kifejezetten kérte a klub vezetőségét, váljon meg Neymartól.

A 30 esztendős klasszis az elmúlt napokban olyan bejegyzéseket kedvelt, melyek Mbappét kritizálják, ez pedig minden bizonnyal kirobbantott egy háborút, ami már kihat az egész csapatra – a goal.com úgy tudja, a két játékos között tapasztalható feszültség olyannyira elharapózott, hogy az egyre inkább megosztja az együttes öltözőjét is, ami miatt klikkek alakulnak ki.

Francia sajtóhírek szerint Mbappét egyébként az zavarja, hogy Neymarnak túlságosan is nagy „hatalma” van az öltözőben, ezzel szemben ő a hosszabbításakor beígért státuszt végül egyáltalán nem kapta meg, hiába garantálta neki a vezetőség. A francia támadó állítólag úgy érzi, az elmúlt években kiérdemelte, hogy ő lehessen a vezér.

Mbappé minden bizonnyal annak sem örül, hogy a pályán jelenleg Neymar a sikeresebb: míg a brazilnak ebben a szezonban három tétmeccsen öt gól mellett van három gólpassza is, addig Mbappé csupán egy találkozón lépett pályára, ezen egyszer volt eredményes.

A két futballista egyaránt 2025 nyaráig rendelkezik érvényes megállapodással a PSG-nél, ha azonban nem csillapodnak le gyorsan a kedélyek, akkor könnyen lehet, hogy a szeptembert már egyikük nélkül kezdi meg az alakulat. Neymar értékét 75, Mbappé értékét pedig 160 millió euróra becsüli a transfermarkt.de piaci portál.

 

Borítókép: EPA/KIMIMASA MAYAMA

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Videó: nem passzoltak Mbappénak – elkezdett dühöngeni és hátat fordított a társaknak a PSG klasszisa
Nem túl profi viselkedésről tett tanúbizonyságot Kylian Mbappé: a PSG klasszisa ugyanis elkezdett dühöngeni, és hátat fordított a társaknak, amikor egy kontránál nem passzoltak neki a Montpellier elleni, 5–2-re megnyert találkozón. A PSG vezetőedzője, Christophe Galtier azzal magyarázta a történteket, hogy a francia támadó még nincs 100 százalékos fizikai állapotban.
Külföldi futball