Musorujsag
Élő Eredmények
×

Mourinho szemétségnek tartja a Wijnaldummal történtek kiszivárogtatását

Mourinho szemétségnek tartja a Wijnaldummal történtek kiszivárogtatását

m4sport.hu
José Mourinho, az AS Roma vezetőedzője a közösségi oldalán reagált Georginio Wijnaldum súlyos sérülésére, valamint arra, hogy kiszivárgott, Felix Afena-Gyan megmozdulása okozhatta a bajt a csapat edzésén.

Georginio Wijnaldum sípcsontja a vasárnap délutáni tréningen tört el, a holland válogatott labdarúgóra több hónapos kihagyás vár, így kérdésessé vált a szereplése a november 20-tól decemberi 18-ig tartó katari világbajnokságon is. A beszámolók szerint a PSG-től kölcsönvett Wijnaldum a sérülés előtt Felix Afena-Gyannal csapott össze, José Mourinho vezetőedző kiosztotta a hír elterjesztőit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Jose Mourinho (@josemourinho) által megosztott bejegyzés

„A futball tud néha sz*r lenni. Mindössze két hét alatt Gini teljesen a közösségünk tagja lett, méghozzá a nagyszerű emberi tulajdonságai miatt (a játéktudásával már korábban tisztában voltunk). Sajnos egy nagyon szerencsétlen balesetben olyan súlyos sérülést szenvedett, ami hosszú időre ellehetetleníti a játékát – írta José Mourinho az Instagramon. – De nemcsak a futball lehet néha sz*r, hanem az emberek is tudnak azok lenni… Azok, akik elindították a pletykákat, hogy egy olyan remek srác, mint Felix lehet a felelős a történtekért, igazi szemetek. Fogjunk össze ma este: játsszunk az AS Romáért, Wijnaldumért és Felixért” – tette hozzá.

Az AS Roma hétfőn 18:30-tól a Cremonese ellen lép pályára a Serie A 2. fordulójában.

Borítókép: Jose Mourinho (Fotó: EPA/Massimo Pica)

További tartalmak