Musorujsag
Élő Eredmények

Az UEFA-nál Benzema és Ancelotti lett az előző BL-idény legjobbja

Az UEFA-nál Benzema és Ancelotti lett az előző BL-idény legjobbja

m4sport.hu
Az előző szezon legjobb férfi játékosát és edzőjét is a Real Madrid adta az Európai Labdarúgó-szövetség díjátadóján.

Az UEFA szavazásán edzők és kiválasztott sportújságírók adhatták le a voksukat, a győzteseket a BL csoportkörének isztambuli sorsolásán jelentették be.

A szezon legjobb edzőjének a Real olasz trénerét, Carlo Ancelottit választották, aki a Bajnokok Ligája-diadal és a bajnoki cím mellett az európai Szuperkupát is elhódította csapatával.

A Real Madrid mestere, Carlo Ancelotti lett az elmúlt szezon legjobb edzője EPA/SEDAT SUNA

A legjobb női játékosnak járó díjat Alexia Putellas vihette haza, a spanyol középpályás bajnokságot és kupát nyert, valamint BL-döntőbe jutott a Barcelonával, míg az edzők közül az Eb-győztes angolok szövetségi kapitánya, Sarina Wiegman vehette át díjat.

A várakozásoknak megfelelően az elmúlt idény legjobb férfi játékosa Karim Benzema lett. A Bajnokok Ligája-győztes királyi gárda francia csatára rekordot jelentő 15 gólt szerzett a legrangosabb európai kupasorozatban. Az első háromba csapattársa, Thibaut Courtois, illetve a Manchester Cityvel angol bajnok és BL-elődöntős Kevin De Bruyne került még be.

Borítókép: EPA/SEDAT SUNA

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Haaland: Nézzék meg Benzemát. 34 éves és jobb, mint valaha
A Manchester City nyáron szerződtetett csatára, Erling Haaland a FourFourTwo-nak nyilatkozva mondta el, hogy végül miért az angol bajnokok választotta, a sok kérő közül, ahogyan arról is beszélt hogy ki az egyik nagy példaképe.
Külföldi futball