Musorujsag
Élő Eredmények

Hosszabbított Salihamidziccsal a Bayern

Hosszabbított Salihamidziccsal a Bayern

mti
Három évvel meghosszabbították Hasan Salihamidzic sportigazgató szerződését a német bajnoki címvédő Bayern München labdarúgóklubnál, így a szakember 2026-ig marad a poszton.

A 45 éves Salihamidzic 2017 óta látja el a sportigazgatói teendőket a bajor egyesületnél, eddigi megállapodása 2023-ig volt érvényes.

A szakembert korábban sok kritika érte a Bayern München átigazolási politikája miatt, de egyöntetű vélemény, hogy idén nyáron jó üzleteket kötött, többek között a szenegáli Sadio Mané, valamint a holland Matthijs de Ligt szerződtetésével.

„Az a célunk, hogy szilárd pénzügyi alapok mellett olyan csapatot adjunk a szurkolóinknak, amely versenyképes és sikeres tud lenni minden szezonban a hazai és a nemzetközi porondon is. A továbbiakban is mindent meg fogok tenni azért, hogy ezt elérjük. Nagyon jó úton haladunk” – mondta Salihamidzic, aki korábban kijelentette: a Bayern a mostani idényben a bajnoki címvédés mellett a Német Kupában és a Bajnokok Ligájában is döntőt akar játszani.

A müncheni sztárcsapat négy forduló után 10 ponttal az élen áll a Bundesligában, szombaton a mögötte második, Schäfer Andrást is foglalkoztató Union Berlin vendége lesz.

Borítókép: Hasan Salihamidzic (Fotó: EPA/Ronald Wittek)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek