Musorujsag
Élő Eredmények
×

Aubameyang állkapcsa eltört a fegyveres támadásban, hetekig nem léphet pályára

Aubameyang állkapcsa eltört a fegyveres támadásban, hetekig nem léphet pályára

m4sport.hu
A brit sajtó úgy tudja, a Barcelona labdarúgócsapatának hetekig nélkülöznie kell Pierre-Emerick Aubameyangot.

 

A gaboni csatár castelldefelsi házába hétfő hajnalban többen csuklyában, fegyverekkel betörtek, s ki is rabolták – mint ismert, Pierre-Emerick Aubameyangot közben meg is verték a fehér Audival elmenekülő tolvajok.

Rendőrségi források szerint legalább négy férfi bemászott a kertbe, lőfegyverrel és vasrúddal megfenyegették a 33 éves labdarúgót, majd megverték. A tolvajok Aubameyang mellett a feleségét is megfenyegették, mígnem sikerült kinyitniuk egy széfet, amelyből ékszereket és pénzt is elvittek.

A brit sportsajtó szerdán arról számolt be, hogy Aubameyang súlyosan meg is sérült a támadásban: a Sky Sport információi szerint a játékosnak eltört az állkapcsa, ami miatt körülbelül három hétig nem is léphet pályára.

Persze elképzelhető, hogy Aubameyang a gránátvörös-kékek mezét egyébként sem öltené már magára, az elmúlt hetekben ugyanis egyre több pletykát lehetett olvasni róla, miszerint a futballistát szerződtetné a Chelsea, a két klub pedig közel áll a megegyezéshez, így könnyen elképzelhető, hogy a csütörtök esti transzferhajrá után a támadó már a londoniak játékosa lesz.

 

Borítókép: EPA/Manuel Bruque

További tartalmak

Kapcsolódó hírek