Musorujsag
Élő Eredmények
×

Eltört Sallai Roland arccsontja, még nem tudni, műteni kell-e

Eltört Sallai Roland arccsontja, még nem tudni, műteni kell-e

m4sport.hu
A Nemzeti Sport értesülései szerint arccsonttörést szenvedett Sallai Roland, a Freiburg magyar válogatott labdarúgója.

 

Mint ismert, a támadó kezdett a Freiburgban szombaton, a Bayer Leverkusen elleni bajnokin, ám Sallai Rolandot már a kilencedik percben le kellett cserélni, miután Jonathan Tah néhány perccel korábban fejbe rúgta.

Az M1 aktuális csatorna vasárnap délelőtt megkereste Sallai Tibort, Roland édesapját, aki elárulta: fiának eltört az arccsontja, s a következő napokban dől majd el, hogy meg kell-e műteni. A 25 esztendős futballista a szemét még mindig nem tudja kinyitni, annyira be van dagadva, hogy továbbra is jegelnie kell.

„Délelőtt beszéltem vele, akkor ment haza a kórházból, de holnap vissza is kell mennie, mert akkor döntik el, operálni kell-e. A szeme alatti csontrészen letört egy darab, be van dagadva és emiatt nincs is teljesen a helyén” – mondta el Sallai Tibor, hozzátéve, hogy a fia aránylag jól van.

„Már mosolygott is, úgyhogy a körülményekhez képest jól van. Szeretne játszani a Freiburgban, meg a válogatottban is ott szeretne lenni a németek és az olaszok ellen. Meglátjuk, mit hoz a holnap.”

A Freiburg végül 3–2-re megnyerte a mérkőzést.

Bundesliga, 5. forduló
Bayer Leverkusen-SC Freiburg 2-3 (1-0)

 

Borítókép: MTI/EPA/Ronald Wittek

További tartalmak