Musorujsag
Élő Eredmények

Hivatalos: elmarad a hétvégi Chelsea–Liverpool, de nem játszik a Manchester United sem

Hivatalos: elmarad a hétvégi Chelsea–Liverpool, de nem játszik a Manchester United sem

m4sport.hu
A labdarúgó Premier League hétfőn hivatalos honlapján tudatta, hogy hét bajnokit lejátszanak ugyan a hétvégén, ám három összecsapás elmarad.

 

Az angol liga közleményéből kiderül, hogy a tíz párosításból hetet lejátszanak szombaton és vasárnap, háromra viszont biztonsági okokból csak egy későbbi időpontban kerül majd sor – ezek pótlásáról egyelőre nem döntöttek.

A Premier League nyolcadik fordulójában lejátsszák a pénteki Aston Villa–Southampton, valamint a Nottingham Forest–Fulham mérkőzést, szombaton összecsap a Wolves és a Manchester City, a Newcastle és a Bournemouth, valamint a Leicester City, míg vasárnap sor kerül a Brentford és az Arsenal, illetve az Everton és a West Ham találkozójára.

Elhalasztják tehát a szombati Brighton–Crystal Palace-t, vasárnap pedig biztosan nem játsszák le a kör rangadóját, a Chelsea–Liverpoolt, de nem rendezik meg a Manchester United–Leeds meccset sem.

II. Erzsébet királynő múlt csütörtökön, életének 97., uralkodásának 71. esztendejében hunyt el. Ezt követően a múlt hétvégén az Egyesült Királyságban szüneteltek a labdarúgó-bajnokságok. Az angol másod-, harmad- és negyedosztályban keddtől már újra zajlik majd a küzdelem.

 

Borítókép: EPA/NEIL HALL

További tartalmak