Musorujsag
Élő Eredmények
×

Varga Roland: A Fradiban edzhettem, így egészen jó állapotban vagyok

Varga Roland: A Fradiban edzhettem, így egészen jó állapotban vagyok

m4sport.hu
Szabadon igazolhatóként igazolt a Sepsi OSK csapatához Varga Roland, aki júilus elején távozott a lengyel Termalica B-B-től. A magyar válogatott támadó az aláírást követően az első benyomásokról és célokról is beszélt az M1 Sportnak.

„Volt több megkeresésem, de úgy éreztem, hogy a Sepsi volt a legkonkrétabb és leginkább célratörő, úgyhogy nem tartott sokáig ez az egyezkedés és gyorsan sikerült megegyeznünk – mesélt az első napok tapasztalatairól a 24-szeres válogatott Varga Roland, aki pénteken írt alá a Sepsi OSK együtteséhez. – Teljesen jó és pozitív helyre érkeztem. A vezetőedzővel még csak pár szót beszéltünk, de nyilván most a válogatott szünetben lesz időnk.”

A lengyel csapatnál történt szerződésbontása óta meccshiánnyal küzdött Varga Roland, de így is tudott csapattal készülni.

„Ferencvárosban tudtam edzeni, úgyhogy ezúttal is szeretném nekik megköszönni a lehetőséget – hálálkodott a 32 éves játékos. – Jól érzem magam, nyilván van egy kis kiesésem, de szerintem egész jó állapotba vagyok.”

A támadó elmondta, látta már a csapat néhány meccsét, szeretne minél hamarabb a Sepsi segítségére lenni. Varga érkezése kapcsán Diószegi László klubelnök is megszólalt:

„Azt várom tőle, hogy folytassa azt amit idáig tett, tehát gólokat és gólpasszokat adjon. Remélem, hogy picit megerősödünk most már elöl is, hiszen az utóbbi mérkőzéseken sajnos elég gólszegények voltunk” – magyarázta Diószegi.

A klubelnök filozófiája, miszerint “lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha”, ismerős lehet, Diószegi bízik benne, hogy ennek mentén – no meg Varga segítségével – elindulnak felfelé a tabellán, amelyen jelenleg kilencedik helyen állnak.

Borítókép: MTI/Szigetváry Zsolt

További tartalmak

Kapcsolódó hírek