Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: brutális kivásárlási ára mellé egy női rajongó elérhetőségét is megkaphatta Gavi

Videó: brutális kivásárlási ára mellé egy női rajongó elérhetőségét is megkaphatta Gavi

m4sport.hu
Minden jel szerint megadta az elérhetőségét Gavinak egy női rajongó, amikor a Barcelona fiatal sztárja a szerződéshosszabbítás alkalmával tartott dedikálást.

A 18 éves labdarúgó a héten hosszabbította meg szerződését 2026 nyaráig a katalán klubbal, amely az új megállapodásban csillagászati összeget határozott meg kivásárlási árként: ha egy másik egyesület a szerződés lejárta előtt szeretné megszerezni a középpályást, akkor nem kevesebb mint egymilliárd eurót kell fizetnie.

Gavi a szerződéshosszabbítás alkalmából dedikálást tartott, az eseményről készült videón pedig az látható, ahogy egy fiatal hölgy a mez aláírása és a közös fotó elkészülte közötti pillanatban odaad egy cetlit a játékosnak, aki azt el is veszi. A kommentelők szinte biztosak abban, hogy a papírlapon a rajongó elérhetősége olvasható.

A Pablo Martin Paez Gaviraként született Gavi 17 évesen Spanyolország legfiatalabb válogatott játékosa lett, amikor tavaly októberben bemutatkozott a nemzeti csapatban. Azóta már tíz válogatottságnál tart. A Barcelonában 53 tétmérkőzésen lépett pályára és két gólt szerzett.

További tartalmak