Musorujsag
Élő Eredmények

Megsérült az olasz válogatott alapembere, sem az angolok, sem ellenünk nem lép pályára

Megsérült az olasz válogatott alapembere, sem az angolok, sem ellenünk nem lép pályára

MTI
Vádlisérülés miatt biztosan nem lesz ott az Azzurri soron következő két Nemzetek Ligája mérkőzésén Marco Verratti, a Paris Saint-Germain olasz labdarúgója ezt maga Roberto Mancini, a válogatott szövetségi kapitánya is megerősítette.

A középpályást vasárnap, az Olympique Lyon ellen 1-0-ra megnyert bajnoki 64. percében le kellett cserélni, s a hétfői vizsgálatokon kiderült, hogy rövidebb kihagyás vár rá – írja az olasz Sky Sports. A PSG vezetőedzője Christophe Galtier azt mondta, elég nagy rúgást kapott a játékos a vádlijára. Az olaszok szövetségi kapitánya, Roberto Mancini pedig már meg is erősített, hogy a 49-szeres válogatott középpályás kimarad a keretből, Verratti helyét Lorenzo Pellegrinivel tervezi pótolni a tréner. Az Európa-bajnok olaszok pénteken Milánóban fogadják az angolokat, majd három nappal később Budapesten, a Puskás Arénában a jelenleg éllovas magyarok vendégei lesznek a Nemzetek Ligája A divíziójának 3. csoportjában.

A magyar labdarúgó válogatott NL-szerepléséről, és a hátralevő két mérkőzés esetleges hozadékairól ITT írtunk bővebben.

Borítókép: Az olasz Marco Verratti (k) és a walesi Joe Morrell a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának harmadik fordulójában játszott Olaszország - Wales mérkőzésen a római Olimpia Stadionban 2021. június 20-án. MTI/EPA/POOL/Riccardo Antimiani

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Heti ajánló: fókuszban a magyar labdarúgó-válogatott NL-meccse; evezés, kézilabda és jégkorong is lesz az M4 Sporton
A magyar labdarúgó-válogatott rendkívül fontos Nemeztek Ligája-programja miatt a héten nem láthatjuk az OTP Bank Liga mérkőzéseit, de nemzeti csapatunk németországi fellépése mellett nem maradunk labdarúgás nélkül az M4 Sporton: láthatjuk az U21-es válogatottat, illetve a női bajnokság legizgalmasabb összecsapásait. Nagy hangsúlyt kap a hét folyamán a kézilabda, ahogyan hétfőtől mindennap követhetjük a Csehországban zajló evezős világbajnokság eseményeit.
M4 - Lelátó