Musorujsag
Élő Eredmények
×

Piqué már télen távozhat a Barcától, meglepő helyen köthet ki – sajtóhír

Piqué már télen távozhat a Barcától, meglepő helyen köthet ki – sajtóhír

m4sport.hu
Spanyol sajtóértesülések szerint Gerard Piqué már a téli átigazolási időszakban elhagyhatja a Barcelona labdarúgócsapatát.

 

A spoanyol okdiario.com úgy tudja, a spanyol középhátvéd meglepő helyen köthet ki, mivel Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője állítólag Gerard Piquét szemelte ki a védelmébe.

Mint a portál írja, az argentin tréner mindenképpen igazolna a posztra januárban, a madridi együttesben ugyanis két játékos, José María Giménez és Stefan Szavics is kiesett középről – itt jöhet a képbe Piqué, mert Simeone a hírek szerint kifejezetten egy hozzá hasonló, tapasztalt játékost keres a hátsó szekcióba.

Az okdiario.com hozzáteszi: a Barcelonának és az Atlético Madridnak Antonio Griezmann miatt egyébként is le kell majd ülnie tárgyalni, ezen megbeszélések során pedig Simeone minden bizonnyal bepróbálkozik majd a katalánoknál Piqué miatt.

Mivel a gránátvörös-kékek mestere, Xavi Hernández nem számol a 35 éves középhátvéddel, aki azonban mindenképp játszani szeretne, elképzelhető, hogy Piqué a télen valóban klubot vált.

 

Borítókép: Fotó: EPA/ALEJANDRO GARCIA

További tartalmak