Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo nővére megint kikelt magából – ezúttal a portugál szurkolóknak szólt be

Cristiano Ronaldo nővére megint kikelt magából – ezúttal a portugál szurkolóknak szólt be

m4sport.hu
Alaposan kiosztotta a portugál labdarúgó-válogatott szurkolóit Katia Aveiro, Cristiano Ronaldo testvére.

 

A Manchester United 37 esztendős klasszisa ezzúttal is ott volt a portugál válogatott Nemzetek Ligája-mérkőzésein, a teljesítménye azonban nem volt túl meggyőző – noha Portugália a sorozat 5. körében 4–0-ra kiütötte a cseheket, ezt követően a továbbjutásról döntő ki-ki mérkőzésen 1–0-ra kikapott a spanyoloktól.

Cristiano Ronaldo a két találkozón számos helyzetet elpuskázott, ami után rengeteg szurkoló kikezdte, mondván, már egyáltalán nem kellene kezdenie hazája válogatottjában.

Erre reagált Katia Aveiro, CR testvére, s alaposan kiosztotta a drukkereket.

„Kicsit nem lep meg az egész, a portugálok mindig is abba a tányérba köpnek bele, amiből esznek – utalt Instagram-sztorijában Aveiro a testvérét ért kritikákra. – Inkább meg kéne köszönni azoknak, akik rendre ennyit tesznek az országért. De a portugál szurkolók betegek, kicsinyesek, lelketlenek, idióták tudnak lenni… és mindig hálátlanok.”

A 191 válogatott mérkőzésen 117 gólnál járó Cristiano Ronaldo legutóbb elárulta, a közeljövőben nem szándékozik visszavonulni, s még a 2024-es Európa-bajnokságon is ott szeretne lenni az együttessel.

 

Borítókép: EPA/JOSE COELHO

További tartalmak