Musorujsag
Élő Eredmények

Ten Hag tisztelete jeléül nem cserélte be Ronaldót a City ellen

Ten Hag tisztelete jeléül nem cserélte be Ronaldót a City ellen

m4sport.hu
Nem akarta kitenni annak, hogy a szurkolók esetleg a portugál is megtalálják a súlyos vereség után.

A címvédő Manchester City Erling Haaland, valamint Phil Foden mesterhármasaival 6-3-ra legyőzte a vendég Manchester United együttesét az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának vasárnapi városi rangadóján. Cristiano Ronaldo a kispadról nézte végig csapata vereségét.

Erik ten Hag a United edzője szerint gyávák voltak, és rengeteg technikai hibát követtek el. „Ha nem hiszel magadban a pályán, nem tudsz meccseket nyerni” – mondta a holland szakembert, akit természetesen arról is kérdeztek, miért hagyta végig a kispadon a portugál klasszist.

Ten Hag az 59. percben Marcus Rashfordot Anthony Martialra cserélte, miközben Ronaldo is ott volt a padon. Elmondta, nem akarta kitenni a szurkolók haragjának, meg akarta őt védeni a vereség miatti indulatoktól. 

Nem tettem be, mert tisztelem Cristianót a karrierje miatt. A másik dolog pedig az volt, hogy Martialnak szüksége van a játékpercekre” – mondta ten Hag. Hogy ennyire volt jó döntés azt nem tudni, de a francia két gólt is szerzett. 

 

Borítókép: Cristiano Ronaldo a kispadról nézte végig a City elleni találkozót. EPA/PETER POWELL

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Ten Hag kiállt sokat kritizált védője mellett
Harry Maguire-t az elmúlt hetekben rengeteg kritika érte a Manchester Unitedben, majd az angol válogatottban nyújtott teljesítménye miatt. Némileg szerencsétlenül jött ki a rutinos védő szempontjában, hogy amikor kezdett a szezon folyamán, akkor a csapata nem nyert. Ráadásul a Vörös Ördögöknél különösen szembeötlő, hogy amikor a holland mester a kispadra ültette, a csapat el kezdett szárnyalni.
Külföldi futball
Ten Hag szerint Ronaldo még nincs topformában
Erik ten Hag, a Manchester United labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint Cristiano Ronaldónak még sokat kell dolgoznia, hogy visszanyerje korábbi remek formáját.
Külföldi futball
Ten Hag közölte Cristiano Ronaldóval, szokjon hozzá a kispadhoz - sajtóhír
A Manchester United utolsó három, győztesen megvívott bajnokiján Cristiano Ronaldo a mindannyiszor a kispadon kezdett. A The Sun információi szerint a Vörös Ördögök edzője, Erik ten Hag leült beszélgetni a portugál támadóval és kijelentette, hogy kénytelen lesz elfogadni a kispadosok életét.
Külföldi futball