Musorujsag
Élő Eredmények
×

Messi a következő szezontól újra a Barca játékosa lesz – állítja egy, a játékos képviselőihez közelálló argentin sportújságíró

Messi a következő szezontól újra a Barca játékosa lesz – állítja egy, a játékos képviselőihez közelálló argentin sportújságíró

m4sport.hu
Veronica Brunati argentin sportújságíró információi szerint Lionel Messi a következő szezont már a Barcelona játékosaként kezdi meg.

 

A 35 esztendős klasszis 2021 augusztusában, könnyek között jelentette be, hogy a klub gazdasági helyzete miatt el kell hagynia a Barcelonát – Lionel Messi nem sokkal később a Paris Saint-Germainhez szerződött.

A támadó jól érzi magát Párizsban, ám az nem titok, hogy kettő plusz egyéves megállapodást kötött a francia gigásszal, ami azt jelenti, hogy ha Messi úgy dönt, váltana, akkor a jelenlegi szezon végén elhagyhatja az alakulatot.

Az elmúlt hetekben rengeteg pletyka látott napvilágot, miszerint a katalán együttes pénzügyi helyzetét szép lassan egyenesbe hozó Joan Laporta szívesen látná újra a csapatnál az argentin szupersztárt – ezzel kapcsolatban most Veronica Brunati argentin sportújságíró és televíziós műsorvezető a közösségi oldalán annyit jegyzett meg: Lionel Messi 2023 júliusától újra a Barcelona játékosa lesz.

Hogy Brunati megjegyzésének mekkora valóságalapja van, egyelőre talány, azt azonban nem árt megjegyezni, a hölgyet kifejezetten megbízható forrásként szokták jellemezni, ugyanis nagyon szoros kapcsolatot ápol Jorge Messivel, a játékos édesapjával és egyben menedzserével.

Az biztos, a PSG mindent megtesz majd annak érdekében, hogy Messit maradásra bírja.

 

Borítókép: EPA/YOAN VALAT

További tartalmak