Musorujsag
Élő Eredmények
×

„Minden nehéz helyzet egyúttal lehetőség is” – üzent a műtéten átesett Gulácsi Péter

„Minden nehéz helyzet egyúttal lehetőség is” – üzent a műtéten átesett Gulácsi Péter

m4sport.hu
Közösségi oldalán üzent a szurkolóknak Gulácsi Péter, aki vasárnap feküdt kés alá, miután keresztszalag-szakadást szenvedett a Bajnokok Ligája múlt szerdai játéknapján.

Az RB Leipzig és a magyar válogatott kapusa a Celtic elleni meccs 10. percében sérült meg, hordágyon vitték le a pályáról, utóbb pedig kiderült, súlyos a sérülés.

Gulácsi hétfőn egy Instagram-bejegyzésben számolt be, hogy vasárnap Ausztriában megműtötték, köszönetet mondott a beavatkozást végző orvosnak, klubjának, szeretteinek és az érte aggódóknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Péter Gulácsi (@petergulacsi) által megosztott bejegyzés

„Tegnap sikeresen megoperáltak Innsbruckban, köszönöm Fink professzor úrnak, a klinikának és az RB Leipzignek a lehető legjobb kezelésért.

Most már teljes egészében a felépülésre koncentrálok, mindent megteszek, hogy visszatérjek, amilyen gyorsan csak lehet.

Természetesen ez egy embert próbáló kihívás a pályafutásomban, de úgy hiszem, minden nehéz helyzet egyúttal lehetőség is. Minden nap keményen dolgozok majd azért, hogy még jobban, fittebben és erősebben térjek vissza.

A feleségem, a gyermekeim, a családom, a barátaim és az RB Leipzignél dolgozók támogatásával biztos vagyok benne, hogy képes leszek erre.

Köszönöm a biztató szavakat, amiket küldtetek és a csapatomnak, hogy mindig mellettem áll, ami nagyon sokat jelent!

Alig várom, hogy újra a stadionban lássuk egymást!” – olvasható közösségi oldalán.

A 32 éves játékosra hosszú kihagyás vár, az ilyen jellegű sérülések esetében jellemzően 6-8 hónap rehabilitációval számolnak.

Borítókép: Gulácsi Péter, az RB Leipzig kapusa (MTI/EPA/Robert Perry)

További tartalmak