Musorujsag
Élő Eredmények

Bocsánatkérésre szólították fel a spanyol labdarúgó-szövetség elnökét

Bocsánatkérésre szólították fel a spanyol labdarúgó-szövetség elnökét

MTI
A spanyol élvonal három labdarúgóklubja, a Sevilla, a Valencia és a Villarreal közös közleményben szólította fel bocsánatkérésre a szövetség (RFEF) elnökét, Luis Rubialest.

Az El Confidencial spanyol lap birtokába jutott, majd nyilvánosságra hozta azt a privát beszélgetést, amelyet Rubiales egy spanyol bajnoki mérkőzés alatt édesapjával folytatott, és megjegyezte, hogy a honi mezőnyből nevezett három klubot kedveli a legkevésbé.

Az érintett egyesületek közleményükben kiemelték, hogy az ilyen jellegű megvető, ellenségeskedő magatartást, arrogáns véleménynyilvánítást elítélik, valamint elfogadhatatlannak tartják egy olyan személytől, aki ilyen felelősségteljes pozíciót tölt be, és semlegesként kellene szem előtt tartania a spanyol futball összes klubjának érdekeit.

„A Sevilla FC, a Valencia CF és a Villarreal CF elvárja Luis Rubialestől, hogy tegye helyre a dolgokat, és nyilvánosan kérjen bocsánatot a három klubtól, valamint szurkolóiktól” – írták.

A 45 éves Rubiales 2018 májusában választották az RFEF élére, majd 2020. szeptember közepén újraválasztották.

Borítókép: EPA/JAVIER ETXEZARRETA

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Xavi: Bízom Rubiales őszinteségében
A Barcelona vezetőedzője, Xavi Hernández elmondta véleményét a spanyol szuperkupa küzdelmeinek megrendezéséről kiszivárgott hangfelvételekkel kapcsolatban.
Külföldi futball