Musorujsag
Élő Eredmények

Kép: négy nap múlva el Clásico, Rüdiger sérült szeme viszont brutálisan néz ki

Kép: négy nap múlva el Clásico, Rüdiger sérült szeme viszont brutálisan néz ki

m4sport.hu
Nagy az aggodalom Antonio Rüdiger szemsérülése miatt, ami miatt könnyen elképzelhető, hogy a Real Madrid sztárja nem léphet pályára a hétvégi, Barcelona elleni el Clásicón.

 

A BL-címvédő Real Madrid német védője a 95. percben fejelt a Sahtar Donyeck kapujába, amivel 1–1-re mentette a találkozót, ám keserédes volt az öröme, mivel az ukránok kapusa, Anatolij Trubin – ha nem is szándékosan –  valósággal ledózerolta.

Az eset 15:34-től látható

Antonio Rüdiger lent is maradt a földön, majd mikor feltápászkodott, nem lehetett nem észrevenni, hogy az ütközésben csúnyán megsérült, s az arca és a meze is csupa vér volt. Az eset után nem sokkal a középhátvéd már a közösségi oldalán üzent, hozzátéve, hogy jól van.

Igen ám, de a Marca szerda délután exkluzív képet készíthetett a játékos szeméről – a fotón jól látszik, hogy a sérült rész csúnyűn feldagadt, s Rüdiger egyelőre nem tudja kinyitni a bal szemét.

A történtek után nagy az aggodaloma madridiak háza táján, a játékos ugyanis a legrosszabbkor eshet ki, hisz a Real Madrid vasárnap épp a nagy rivális Barcelona ellen lép pályára, sérülése miatt pedig az is elképzelhető, hogy Rüdigernek ki kell hagynia az el Clásicót.

Spanyol portálok egyelőre nem zárják ki, hogy játszhat, ha viszont ott lesz az együttessel, az biztos, hogy egy speciális maszkot kell majd viselnie.

(Fotó: marca.com)

Rüdiger mellett egyébként Sahtar kapusa, Trubin is megmutatta a szemét – ahogy a német védőnek, úgy az ukrán játékosnak sem néz ki jól a sérült terület.

 

 

Borítókép: EPA/Leszek Szymanski

További tartalmak