Musorujsag
Élő Eredmények
×

Kylian Mbappé: Sosem kértem a januári távozásomat

Kylian Mbappé: Sosem kértem a januári távozásomat

m4sport.hu
Kylian Mbappé a Marseille elleni bajnoki mérkőzés után tisztázta a jövőjével kapcsolatos híreszteléseket.

A múlt hét kedden jött a hír, miszerint a Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé nem boldog a klubnál és januárban távozni szeretne. A vasárnapi, Olympique Marseille elleni 1-0-s győzelmét követően az újságírók kérdéseire maga a játékos cáfolta azokat a híreket, melyek szerint távozni szeretne.

” Nagyon boldog vagyok itt. Sosem kértem a januári távozásomat. Meglepődtem a meccs napján kijött híreken, semmi közöm a sajtóban megjelenet információkhoz – válaszolta Mbappé az újságírok kérdéseire.

A francia játékos cáfolta, hogy ő maga szivárogtatta volna ki a távozásával kapcsolatos híreket, elmondása szerint ő éppen aludt és ugyanúgy megdöbbent a híreken, mint mindenki más.

“Az emberek azt gondolhatják, benne vagyok, pedig semmi közöm hozzá. Éppen aludtam, a kíséretem meg az öcsém meccsén volt. Megdöbbentünk, amikor megtudtuk. Aznap játszottunk a Benfica ellen, ezért a mérkőzéssel kellett foglalkoznom. Csak annyit akarok mondani, a híresztelések hamisak, nagyon boldog vagyok itt” – mondta.

A Mediapart által a héten nyilvánosságra hozott információkkal – amelyek szerint a PSG megbízott volna egy kommunikációs ügynökséget, hogy hozzon létre egy “hadseregnyi” hamis Twitter-fiókot és lejárató kampányt folytasson fontos személyiségek ellen, köztük maga Mbappé ellen is – a világbajnok játékos nem akart ezekkel foglalkozni, inkább a játékra koncentrál.

“Focista vagyok. A legfontosabb számomra, hogy játsszak és a legjobbat hozzam ki magamból a pályán. Ha túlságosan szétszórtan kezdek játszani, akkor nagyon gyorsan elfáradok. Ha a PSG-nél szerepelsz, tudod, mire vállalkozol, vannak jó és rossz elemei, ezt mindenki tudja, aki idejön, figyelmeztetjük is őket. De mi csak arra koncentrálunk, hogy meccseket és címeket nyerjünk” – zárta mondandóját a 23 éves támadó.

Borítókép: MTI/EPA/Yoan Valat

További tartalmak

Kapcsolódó hírek