Musorujsag
Élő Eredmények

Combsérülést szenvedett a spanyolok rutinos középpályása, veszélyben a vb-szereplése

Combsérülést szenvedett a spanyolok rutinos középpályása, veszélyben a vb-szereplése

MTI
Klubja, az Atlético Madrid bejelentette, hogy a spanyol válogatott Koke combsérülést szenvedett az Athletic Bilbao elleni szombati bajnoki mérkőzésen. A helyi sajtó szerint a futballista felépülése három hétig fog tartani.

A játékos azonnal elkezdte a rehabilitációt, fizioterápiás kezelésen vesz részt, és most versenyt fut az idővel, hogy készen álljon az egy hónap múlva kezdődő katari világbajnokságra. A 30 éves, 67-szeres válogatott Kokét a 81. percben cserélték le az 1-0-s madridi sikerrel zárult bilbaói mérkőzésen.

A spanyolok az E csoportban Németországgal, Costa Ricával és Japánnal találkoznak a vb-n, az első meccsüket november 23-án játsszák majd a közép-amerikai ország csapatával. A kerethirdetések határideje november 13.

Borítókép: MTI/EPA pool/David Ramos

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Negyedik opcióból a világ legjobbja – Karim Benzema útja a mellékszereptől az Aranylabdáig
Nem történt meglepetés hétfő este a párizsi Théatre du Chatelet operaházban, Karim Benzema, a Real Madrid csatára vehette át a labdarúgás legfényesebb egyéni elismerését, a 2021/22-es szezon legjobb Európában játszó futballistájának járó Aranylabdát. Cikkünkben a francia támadó nehézségekkel teli útját követjük végig, miként is jutott el egy lyoni srác a világ legeredményesebb klubjába, ahol edzői olykor még a posztján is harmadik/negyedik számúként kezelték, a kritikusok egyik kedvenc célpontjaként évről évre távozását követelték, végül botrányoktól sem mentes karrierjében eljutott a csúcsig, hűséges mellékszereplőből szupersztár lett és 2022. október 17-én hivatalosan is a világ legjobb játékosává választották.
Külföldi futball