Musorujsag
Élő Eredmények

Videó: Mbappét füttykoncerttel „köszöntötték” Párizsban az Aranylabda-díjátadón

Videó: Mbappét füttykoncerttel „köszöntötték” Párizsban az Aranylabda-díjátadón

m4sport.hu
Kylian Mbappét kifütyülték a párizsi Aranylabda-díjátadón hétfő este, a szurkolók ezzel reagáltak a klasszissal kapcsolatban felröppent pletykákra, melyek szerint újra távozna a Paris Saint-Germain csapatától.

A 23 éves francia válogatott labdarúgót nem éppen barátságos fogadtatásban részesítette a párizsi közönség, mikor apukájával megérkezett a díjátadó helyszínére, a Théatre du Chatelet operaházhoz. A támadóval kapcsolatban múlt hét kedden ismét olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint távozna a francia fővárosból, és bár a hétvégi Marseille elleni bajnoki után Mbappé cáfolta a híreket, a fütyülés több mint valószínű, emiatt érkezett irányába.

A PSG szélsebes csatára az Aranylabda-szavazáson hatodik helyen végzett, a díjat honfitársa, Karim Benzema vehette át, aki ezzel 34 évesen feljutott a csúcsok csúcsára.

Az Mbappe érkezéséről készült videó:

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

Negyedik opcióból a világ legjobbja – Karim Benzema útja a mellékszereptől az Aranylabdáig
Nem történt meglepetés hétfő este a párizsi Théatre du Chatelet operaházban, Karim Benzema, a Real Madrid csatára vehette át a labdarúgás legfényesebb egyéni elismerését, a 2021/22-es szezon legjobb Európában játszó futballistájának járó Aranylabdát. Cikkünkben a francia támadó nehézségekkel teli útját követjük végig, miként is jutott el egy lyoni srác a világ legeredményesebb klubjába, ahol edzői olykor még a posztján is harmadik/negyedik számúként kezelték, a kritikusok egyik kedvenc célpontjaként évről évre távozását követelték, végül botrányoktól sem mentes karrierjében eljutott a csúcsig, hűséges mellékszereplőből szupersztár lett és 2022. október 17-én hivatalosan is a világ legjobb játékosává választották.
Külföldi futball
Benzema! És ami mögötte van? Szerintünk így nézne ki a 2022-es Aranylabda-szavazás végső rangsora
A France Football augusztusban tette közzé a 2022-es Aranylabda jelöltjeinek 30 fős listáját – noha az előző évben sokak számára meglepetéssel szolgált Lionel Messi sikere, idén a legfontosabb kérdés sokkal egyoldalúbbnak tűnik, s tulajdonképpen nem látjuk, a hétfő esti díjátadón ki szoríthatná meg Karim Benzemát. Szubjektív, az m4sport.hu szerkesztőségének szavazatai által összeállított erősorrendünkben rangsoroltuk a 2021-22-es szezon 30 legjobb Európában játszó futballistáját.
Külföldi futball
Lewandowski elmondta, kinek kell megkapnia az Aranylabdát
Robert Lewandowski, a The Best díj győztese megnevezte, hogy 2022-ben véleménye szerint ki érdemelné meg az Aranylabdát. A díjat jövő hétfőn adják át, és a lengyel egyetért sokak véleményével, hogy a Real Madrid francia támadója, Karim Benzema lehet a befutó.
Külföldi futball