Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo ingyen távozhat a Manchester Unitedtől – sajtóhír

Cristiano Ronaldo ingyen távozhat a Manchester Unitedtől – sajtóhír

m4sport.hu
Sajtóinformációk szerint a Manchester United vezetősége akár ingyen is megválna a klub portugál klasszisától, Cristiano Ronaldótól.

Az ESPN információja szerint a Manchester United nem kapott ajánlatot Cristiano Ronaldo játékjogáért, annak ellenére, hogy már nyáron szabadon igazolhatóvá tették.

Ronaldo kihagyja a szombat esti Premier League rangadót a Chelsea ellen, miután Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere kirakta őt a csapat keretéből, amiért a portugál nem volt hajlandó csereként pályára lépni a Tottenham ellen szerdán az Old Traffordon 2-0-ra megnyert mérkőzésen, sőt, a támadó a mérkőzés vége előtt elhagyta a kispadot, és a stadion területét is.

Az ESPN-nek nyilatkozó források szerint a manchesteri csapat vezetősége már nyár óta hajlandó lenne megválni Ronaldótól, akiért azonban – köszönhetően hatalmas fizetésének, és véleményes teljesítményének – egy szaúdi csapaton (Al-Hilal) kívül senki sem jelentkezett.

A Unitednél reménykednek abban, hogy egy esetleges jó világbajnoki szerepléssel a nemrégiben 700. klubgólját megszerző portugál klasszis több csapatnál felhívhatja magára a figyelmet, de mivel még fél év hátravan a kontraktusából, a kölcsönszerződés is egy lehetséges opció az angolok részéről, ezzel megszabadulnának az 500 ezer fontos havi fizetésének egy részétől.

Csakhogy ha szeretne kiutat találni magának Manchesterből, az idén még csak két gólig jutó, a 38. életévében járó Ronaldónak is mindenképpen bizonyítania kell.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Peter Powell)gue/player publications

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

„Hamarosan újra együtt leszünk" – Cristiano Ronaldo reagált a büntetésére
<a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/10/20/cristiano-ronaldot-kirakta-a-keretbol-a-manchester-united">Ahogyan arról az m4sport.hu is beszámolt</a>, Cristiano Ronaldo nem lesz ott csapata, a Manchester United következő, Chelsea elleni bajnoki mérkőzésének keretében, miután a Tottenham elleni Premier League-meccsen <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/10/20/cristiano-ronaldo-nem-varta-meg-a-tottenham-elleni-meccs-veget-meg-a-lefujas-elott-az-oltozobe-ballagott">a lefújás előtt, láthatóan csalódottan és dühösen levonult a pályáról</a> és bement az öltözőbe. A portugál klasszis közösségi oldalain reagált a döntésre, melyben sokat nem mondott, de valahol mégiscsak betudható egy bocsánatkérésnek.
Külföldi bajnokságok