Musorujsag
Élő Eredmények

Raúl nemet mondott a Schalke kipadjára, inkább kivárja a sorát a Real Madridnál – sajtóhír

Raúl nemet mondott a Schalke kipadjára, inkább kivárja a sorát a Real Madridnál – sajtóhír

m4sport.hu
Spanyol lapinformációk szerint visszautasította korábbi csapata, a Schalke ajánlát Raúl González Blanco, a jelenleg a Real Madrid második számú csapatát irányító vezetőedző úgy érzi, jó helyen van a Castillánál.

Az egykori klasszis csatár játékosként (2010 és 2012 között) kettő idényt húzott le a szebb napokat látott német gárdában, amelynél annak idején legendaként fogadták, és úgy is búcsúztak tőle (visszavonultatták az általa viselt 7-es mezszámot).

A jelek szerint a mai napig nem felejtették, merthogy a Marca értesülései szerint a Bundesliga sereghajtója őt szerette volna vezetőedzőjének (Thomas Reis helyett). A spanyol lap úgy tudja, a gelsenkircheni klub ajánlata a napokban futott be, ám Raúl visszautasította azt, ahogyan tette azt a 2020/21-es idényben is, amikor egyszer már megkereste a német csapat.

A 45 éves szakember – aki 2019 óta irányítja a Real-tarcsit – azért mondott nemet, mert nagyon élvezi, hogy a madridi fiatalokkal dolgohat, de állítólag az is ott motoszkál a fejében, hogy egyszer leül az első csapat kispadjára, márpedig a Castillánál nyilván jobban szem előtt van (lásd Zinédine Zidane-t, aki ugyanezt az utat járta be).

Raúl 16 idényen keresztül tagja volt a Real Madrid felnőtt keretének, amellyel három Bajnokok Ligáját, két klubvilágbajnokságot, egy európai Szuperkupát, hat bajnoki címet és négy spanyol Szuperkupát nyert.

A Schalkével kapcsolatban is szép emlékei lehetnek, hiszen bezsebelt egy Német Kupát, a BL-ben pedig elődöntőig jutott a 2010/11-es szezonban, ami a csapat történetének legjobb eredménye az elitligában.

Borítókép: Marca

További tartalmak