Musorujsag
Élő Eredmények

Cristiano Ronaldo megvette Portugália legdrágább ingatlanát – sajtóhír

Cristiano Ronaldo megvette Portugália legdrágább ingatlanát – sajtóhír

m4sport.hu
Egybehangzó sajtóértesülések szerint Cristiano Ronaldo 21 millió eurót fordított egy portugáliai villa megvásárlására és felújítására, a lapok szerint ez egyértelmű jele annak, hogy már januárban a Sportinghoz szerződik.

A Manchester United 37 éves sztárjának csapatváltásáról azután erősödtek újra fel a spekulációk, hogy múlt szerdán a Tottenham Hotspur ellen 2–0-ra megnyert hazai bajnoki mérkőzésen megsértődött, nem volt hajlandó csereként beállni, és a lefújás előtt percekkel elhagyta a pályát, majd a stadiont is. Büntetésből Ronaldo kimaradt a Chelsea elleni meccskeretből, és bár a Sheriff Tiraspol elleni Európa-liga-meccsen újra kezdő volt és gólt is szerzett, nem csitulnak azok a hangok, melyek szerint végképp megromlott a viszonya a klubbal és télen távozhat az Old Traffordról.

A portugál csatár lehetséges következő állomáshelyeként újra és újra nevelőegyesületét, a lisszaboni Sportingot emlegetik, a spanyol Marca szerint ezt támaszthatja alá az a tény is, hogy Ronaldo a portugál fővárostól kocsival 40 percnyi távolságra vásárolt luxusvillát. A lap úgy tudja, hogy a futballista 21 millió eurót fizetett ki a ház megvásárlására, felújítására és átalakítására, ezzel pedig a 2023 elejére elkészülő villa Portugália legdrágább lakóingatlana.

A ház Quinta da Marinhában, a portugál riviérán található egy exkluzív lakónegyedben, Estoril és Sintra közelében. A háromszintes villa több mint 2700 négyzetméteres, hatalmas park és természetesen egy nagy medence is tartozik hozzá.

Borítókép: Cristiano Ronaldo (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak

Kapcsolódó hírek

CR7 és Messi a vb-döntőben néz farkasszemet egymással egy szuperszámítógép számításai szerint
A BCA Research egy speciális számítógépet használva tette nyilvánossá, hogy december végén melyik válogatott nyeri meg a katari világbajnokságot. Egy 72 oldalas dokumentum készült a végeredmény levezetéséről, amely végigveszi, hogy mely 16 csapat jut a nyolcaddöntőben, milyen párosításokkal. A jóslat szerint a finálét Argentína és Portugália játssza, a végén pedig Messi és társai emelhetik magasba a trófeát.
Labdarúgás
„Hamarosan újra együtt leszünk" – Cristiano Ronaldo reagált a büntetésére
<a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/10/20/cristiano-ronaldot-kirakta-a-keretbol-a-manchester-united">Ahogyan arról az m4sport.hu is beszámolt</a>, Cristiano Ronaldo nem lesz ott csapata, a Manchester United következő, Chelsea elleni bajnoki mérkőzésének keretében, miután a Tottenham elleni Premier League-meccsen <a href="https://m4sport.hu/kulfoldi-foci/cikk/2022/10/20/cristiano-ronaldo-nem-varta-meg-a-tottenham-elleni-meccs-veget-meg-a-lefujas-elott-az-oltozobe-ballagott">a lefújás előtt, láthatóan csalódottan és dühösen levonult a pályáról</a> és bement az öltözőbe. A portugál klasszis közösségi oldalain reagált a döntésre, melyben sokat nem mondott, de valahol mégiscsak betudható egy bocsánatkérésnek.
Külföldi futball